uteDESIGN tas inn i sortimentet hos ABChus

uteDESIGN og ABChus starter et nytt samarbeid med målet å gi flere muligheter for uteplassen. Samarbeidet dreier seg først og fremst om gode betingelser for ABChus sine kunder. I tillegg skal pergolamarkise B128 fra uteDESIGN inn som tilvalg i produktguiden for husmodellen Noomi.

Pergolamarkisen tilbys  Noomi-modellen

Kunder som velger Noomi-modellen vil nå få muligheten til å gjøre uteplassen enda mer attraktiv å sitte i med B128. Noomi er et trehus på 140m² med et tradisjonelt uttrykk – men moderne kvaliteter, for eksempel store vindusflater. Pergolamarkisen som tilbys til denne typen hus er en lettvariant av en pergola med et tak bestående av en slitesterk rulleduk. Duken holdes stramt mot listene ved hjelp av ZIP-screen-teknologi, og strukturen er laget av aluminium. Produktet er en værbestandig utvidelse for uteplassen. Pergolamarkisen passer fint til husmodellen Noomi og gir god skjerming mot sol og nedbør – uten å gå utover den rene stilen på huset.

Kundene våre har friheten til å personalisere husene etter sin egen stil. Dører, peiser, lister og baderomsartikler har lenge vært typiske elementer som gjør at man kan sette sitt preg på huset. Nå kan vi endelig tilby også muligheten til å nyte uteplassen ytterligere – enten det er med pergolamarkisen som passer perfekt til Noomi-varianten, eller med en av de andre modellene som forhandles av uteDESIGN.

– Magnar Sandersen, innkjøpssjef ved ABChus

Mye til felles

Det nye samarbeidet har engasjert begge parter. Konsulentene ved uteDESIGN er klare for å hjelpe ABChus med å skape flotte løsninger på uteplassen. Salgs- og markedssjef ved uteDESIGN Ruben Holm Andersen gleder seg over samarbeidet:

Vi er stolte over å kunne tilby våre produkter som en del av boligopplevelsen som leveres av ABChus. Den veggmonterte B128 passer som hånd i hanske på Noomi-huset, og vil gi stor glede de dagene man ønsker å nyte uteplassen

– Ruben André Holm Andersen, Salgs- og markedssjef ved uteDESIGN

Om ABChus

Selskapet er en stor, voksende boligbygger- og produsent i Norge, og kan skryte av å ha levert over 3800 boligenheter i Norge siden etableringen i året 2000. Hovedfokuset hos ABChus er lav trehusbebyggelse. Produksjon på egen fabrikk bidrar til kortere leveringstid og høyere kvalitet i leveransene.

Finn våre samarbeidspartnere i ditt område