uteDESIGN anbefaler Forefence

Har du behov for eksklusivt rekkverk som passer til en ellers eksklusiv utestue eller pergola levert av oss? Da anbefaler vi i uteDESIGN Forefence som har fokus på unike, eksklusive og stilfulle rekkverkprodukter. Om ikke det overbeviser deg, kan vi også røpe at produktene er produsert i Norge og har lang levetid. Anbefales på det sterkeste!

Stadig større fokus uteområdet

Forefence-produktene er basert på et unikt modulsystem, designet for bruk i uterommet, og tøffe nordiske værforhold.
Produksjonen skjer i Norge, og designet er utviklet i Norge og rettighetsbekyttet.
Systemet er fleksibelt og byr på et utall kombinasjonsmuligheter av rekkverk, levegger, gjerder og porter.
Det kan også tjene andre formål som til utekjøkken, søppelkasseskjerming mm.

Det unike understrekes ved bruk av markedets, antagelig mest solide stolper i rustfritt/syrefast stål. Dette medvirker til en høy grad av faktisk og opplevd sikkerhet. Med glass innfestet i stolpene oppnås en god le-effekt, i motsetning til konkurrerende produkter med stor grad av luftgjennomstrømning. Også behov for støyskjerming ivaretas med dette systemet, og monteringen er enkel.

«Forefence har svært gode erfaringer, og fornøyde kunder, i felles prosjekter med uteDesign. Samarbeidet utvikles nå videre. uteDesign og Forefence har samme målsetning om å optimalisere boligens uteplass med fokus på god kvalitet, design og sikkerhet. I likhet med produktene fra uteDesign blir alt fra Forefence produsert på mål til hvert enkelt prosjekt – målsøm!»

Bård Meltvedt – Daglig leder Forefence AS

Mye til felles

Forefence sine kvalitetsprodukter representerer et supplement til UteDesigns uterom, og gir mulighet for ytterligere innramming av uteplassen. Etter bestått testing hos Sintef kan Forefence levere glass til sine rekkverk med bredder på inntil 2 meter. Dette betyr maksimalt utsyn, samtidig som de solide stolpene gir økt opplevelse av trygghet. Glassdesignene kan leveres med LED-lys integrert i stolpene.

Om Forefence

Forefence AS ble etablert i 2012. Siden da er det ferdigstilt flere hundre prosjekter til fornøyde kunder i såvel privatmarkedet som til utbyggere og entreprenører. En kontinuerlig produktutvikling har gitt markedets antagelig mest solide glassrekkverk.
Med lokal produksjon og bruk av resirkulerbare materialer med lang levetid får produktet en høyverdig bærekraft i forhold til konkurrerende importprodukter.
Nettsted: https://forefence.com
E-post: [email protected]
Telefon: 948 71 045

Finn våre samarbeidspartnere i ditt område