uteDESIGN og ARCHiHUS inngår samarbeid

Som en fortsettelse av samarbeidet mellom uteDESIGN og BoligPartner, vil uteDESIGN også bistå Archihus og deres kunder med å skape væruavhengige og flotte uteplasser.

Større etterspørsel etter produkter for uteplassen

Fokuset på uteområdet har økt de siste årene blant både arkitekter og privatpersoner. Det er ofte ønsket med en uteplass som kan brukes som et oppholdsrom, og gjerne også utenom sommeren. Archihus legger merke til denne trenden, og melder om økende etterspørsel etter en uteplass som kan brukes året rundt. For Archihus, som har et særegent fokus på moderne husbygging, er det svært viktig å kunne tilby løsninger som fortsetter det gode arkitektarbeidet som ligger til grunn for boligene sine.

Det moderne uttrykket på pergolaløsningene og utestuene som uteDESIGN tilbyr i sin portefølje passer som hånd i hanske sammen med våre boliger. Samarbeidet vil gjøre tilbudet til våre kunder enda mer komplett. Nå kan de også nyte plassen sin ute, ikke kun innendørs – uten at det går utover det helhetlige designet på boligen.

– Jan Hoff, kjededirektør ved ArchiHus

Moderne design

Hovedfokuset til Archihus er arkitekttegnede moderne hus, og gjerne funkishus. Boligene i sortimentet har ofte store terrasser tegnet inn. Boligene oser av moderne stil med store vinduer, flate tak og rene linjer. Denne stilen finner vi også igjen i flere av uteplassproduktene som tilbys av uteDESIGN.

Det er en glede å se at Archihus ser verdien i å kunne tilby våre produkter. Arkitekturen vi ser på boligene til Archihus er gjerne preget av stilren design, kubisk utseende og store vindusoverflater som beholder lys og utsikt. Det samme gjør flere av våre modeller. Vi kan trekke frem våre pergolamodeller og vår kubiske utestue i glass, som kan bli populære valg blant kundene til Archihus. Alle våre produkter er skreddersydd til hvert prosjekt, noe som vil garantere for at din utestue eller pergola vil passe inn som et smykke på uteområde, og vil stå i stil med boligen

– Ruben André Holm Andersen, Salgs- og markedssjef ved uteDESIGN AS

Om Archihus

Archihus er et selskap i BoligPartner-konsernet. Til forskjell fra BoligPartner, fokuserer Archihus først og fremst på moderne og funkisinspirert ferdighus. I tillegg til moderne hus, består porteføljen av hytter og prosjektboliger med nytenkende arkitektur. Archihus har god tilgang på fagfolk som bygningsingeniører og arkitekter.

Finn våre samarbeidspartnere i ditt område