Pergola.

Pergola er et type italiensk terrassetak hvor du får skygge fra strukturen, eventuelt fra en duk. I Norge er det ikke bare solskjerming våre livsnytere ønsker, men også skjerming mot vind og regn. Det er spesielt praktisk med duk eller lameller som skjermer mot nedbør og holder deg tørr mens du nyter ditt uteområde. Et duk- eller lamelltak gjør det mulig for deg å bruke uteplassen uansett vær.

Vi tilbyr skreddersydde motoriserte tak som tåler det norske været.

Våre takkonstruksjoner er designet til å passe inn i norsk husstil. Skap en koselig oase på din uteplass med enten lamelltak og foldetak – og bruk den året rundt! Velg mellom motorisert duktak eller lamelltak, kubisk utforming på rammeverket eller helling i taket. Vi tilbyr også en rekke tilvalg som vil gi deg maksimalt med utekos.

  • uteDESIGN - Lamellpergola
  • Lamellpergola med innglassing

Lamellpergola

Lamellpergola tilfører eleganse til din uteplass. Pergola med aluminiumslameller er et stilrent valg for deg som ønsker en robust pergola.

  • dukpergola
  • Vega fra KE Italy

Foldepergola

Pergola med uttrekkbar duk gir deg god fleksibilitet. Dukpergola har et lunt utseende. Skreddersy etter dine mål og tilvalg.

  • Pergolamarkise utedesign
  • Pergolamarkise nesten igjen

Pergolamarkise

Ønsker du en enklere pergola-konstruksjon som gir solskjerming?
Da kan pergolamarkise være riktig
løsning for deg.

Vurderer du pergola på terrassen, men er usikker på hva du bør velge?

Hva er en Pergola?.

Opprinnelig kommer pergola fra italiensk og betyr «en gård med trestammer». Det er en struktur som består av støttestolper og vertikale stolper som støttes av horisontale tverrbjelker. Ofte når man ser en pergola er den dekket med klatreplanter som vokser på stolpene og gir en naturlig form for skygge. De ble opprinnelig brukt for å gi skygge på varme sommerdager, og har siden den gang blitt populære i de fleste deler av verden. I Norden er pergolaer med innglassede vegger noe som brukes av nordmenn for å utvide sommersesongen. Vi kaller det for utestue.

Hvorfor bør du velge pergola på din uteplass?

En pergola gjør at hagen din får en stilfull og funksjonell løsning. En stilfull pergola kan gjøre at hagen får et skikkelig løft. I tillegg så gir den skygge på varme dager og den utvider sommertiden ved å stenge ute regn, kulde og snø. Man kan rett og slett få skapt seg hverdagsmagi om man investerer i den rette typen pergola.

Er det en god investering å kjøpe en pergola?

De aller fleste får en økt verdi på boligen sin når de investerer i en god pergola. Vi anbefaler deg å se deg om og finne en leverandør som har et bredt utvalg og konsulenter som kan hjelpe deg å finne den perfekte løsningen for deg. Hverdagsmagi kommer ofte sammen med skreddersøm.