Ikke utsett hverdagsmagien –
utsett betalingen

Utsett betalingen eller søk om delbetaling gjennom Svea. Bestill produkter til uteplassen nå, og betal i det tempoet som passer deg.

Ikke utsett hverdagsmagien –
utsett betalingen

Utsett betalingen eller søk om delbetaling gjennom Svea. Bestill produkter til uteplassen nå, og betal i det tempoet som passer deg.

Vår visjon

Vi ønsker å gjøre det enklere å skape hverdagsmagi på uteplassen.

Det har blitt stadig vanligere å låne det lille ekstra for å komme i mål med for eksempel uteplassen. Vi i uteDESIGN AS ønsker å gjøre det lettere å oppnå drømmen om et væruavhengig uteområde, og tilbyr nå delfinansiering eller betalingsutsettelse fra Svea til gode satser.

Du søker enkelt online, og signerer selv med BankID. Ingen spørsmål fra ansatte, ingen kredittkort og ingen lånetilbud i etterkant. Enklere. Raskere.

Lån opptil 150 000,- per person. En husholdning på to personer som søker hos Svea kan derfor låne opptil 300 000,-

Den første fakturaen fra Svea mottar du påfølgende måned etter at varene er levert.

Obs! Finansieringen gjelder kun leveranser til private husholdninger.

Låneeksempel

Kjøpesum 100.000,–
1 989,– o/60 mnd.
Totalbeløp 120 296,–
Etableringsgebyr 999,-
Termingebyr 55,-
Nominell rente 6 %
Eff. rente 7,8 %

Greit å vite

Søknaden forutsetter en kredittsjekk, som gjøres med én gang. Du kan enkelt søke selv i fred og ro, uten at vi i uteDESIGN AS får beskjed dersom du mot formodning skulle få et avslag. Når kredittsjekken er godkjent, velger du den nedbetalingstiden som passer deg best. Både beløp og nedbetalingstid kan endres i etterkant. Deretter gjenstår det kun å signere med BankID, og vise godkjenningen i kassen – så ordner Svea med resten. Dersom du ikke ønsker å benytte deg av tilbudet om delbetaling likevel, trenger du ikke å gjøre noe.

Svea sender deg faktura i henhold til nedbetalingstiden du har valgt midt i påfølgende måned etter at vi i uteDESIGN AS har levert varene eller montert ditt prosjekt.

Fordeler med delbetaling

  • Du kan handle i dag
  • Velg delbetalingstid selv
  • Gjør opp når det passer å betale
  • Ingen mas om kredittkort- eller lånetilbud i etterkant

Få oss på befaring
– både på besøk og digitalt

Vi ønsker å tilpasse oss dine behov. Både i utforming av uteplassen din, men også i hvordan vi møtes. Ta kontakt, så finner vi en tid som passer!