uteDESIGN Bergen

Idrettsvegen 93, 5353 Straume, Norge

uteDESIGN Oslo

Grini Næringspark 1, 1361 Østerås, Norge

Vi samarbeider med Ballerud der vi har utstilt 2 komplette løsninger i deres lokaler. Kontakt oss for avtale.

uteDESIGN Stavanger

Lagerveien 12, 4033 Stavanger

uteDESIGN Sandefjord

Gneisveien 6, 3221 Sandefjord

Kontakt uteDESIGN

E-post: post@utedesign.no

Telefon: 56 33 13 00

Nyt Høsten!

Vi i uteDESIGN ser mulighetene som alle årstider har å tilby. Vi er alltid på jakt etter hverdagsmagi og elsker å hjelpe kundene våre et steg nærmere drømmen om den perfekte uteplassen.

Ta kontakt med oss for å høre mer om hvilke muligheter som finnes på ditt prosjekt!

Litt om oss

Vi har fått gleden av å realisere drømmen om en væruavhengig uteplass siden 2012. uteDESIGN AS er en solid bedrift som leverer til både privat- og proffmarkedet i hele Norge.
Vi er en eksklusiv forhandler av Brustor og Sunflex, samt at vi jobber tett med Palmiye. Kvaliteten fra disse produsentene er svært høy og produktene gir en svært god match for de høye kravene fra kunder i det norske markedet. I tillegg til de tre merkene, har vi også samarbeid med flere kjente høykvalitetsmerker for løsninger for uteplassen.

Hvordan gjennomfører vi befaringer og møter i disse tider?

uteDESIGN tar naturligvis alle nødvendige hensyn og forhåndsregler når vi avtaler og gjennomfører befaringer og møter. Sammen med hele næringslivet i Norge, har vi gjort store endringer i våre interne rutiner og hvordan vi gjennomfører vårt arbeid.

Befaringer foregår i all hovedsak på uteplasser og uteområder der det er få mennesker involvert og med mulighet for god avstand til hverandre.

Vi kan også gjennomføre «elektroniske befaringer» der vi ved å motta bilder og annen informasjon om ditt prosjekt, kan finne frem til gode løsninger med tilhørende tegninger og priser.

Da uteDESIGN sine showroom er store og romslige, har vi alle muligheter for å gjennomføre våre møter i henhold til retningslinjene fra helsemyndighetene. Når vi tar imot kunder hos oss, reserverer vi store arealer for gjennomføringen av møtet.

Nettopp i en slik tid, opplever vi at våre kunder setter stor pris på å kunne få tankene over på noe annet, samtidig som det sjeldent har vært mer aktuelt å tilrettelegge sine uteområder for den kommende sesongen.

Finn ditt nærmeste showroom

Velg by fra oversikten under for å finne nærmeste showroom, og for å komme i kontakt med en konsulent i nærheten av deg. Under hver by kan du se hvilke produkter er i utstilling.

Ingen showroom i nærheten av deg?

Vi opererer i hele landet; finner du ikke et showroom i ditt nærområdet, kan du kontakte hovedkontoret.

Ikke nøl med å ta kontakt!

E-post:
post@utedesign.no
Telefon:
56 33 13 00
Postadresse hovedkontor
Idrettsveien 93, 5353 Straume
Vi tilbyr gratis befaring!

Kontakt oss

Velg ditt nærmeste showroom eller salgskontor