Sandsliåsen Sameie Bergen

Sandsliåsen Sameie Bergen

Vi er stolte over å ha hjulpet Sandsliåsen med både dialog med kommune og leveranse av skreddersydde produkter for større utnyttelse av balkonger og takterrasser.

To avslag

Beboerne på Sandsliåsen Sameie hadde en tøff start når de skulle planlegge skjerming mot vind og vær på sine boligenheter. To avslag hos kommunen har forsinket deres drøm om å sitte ute på sine balkonger og takterrasser. Men så fikk de kontakt med Merethe Andersen ved uteDESIGN AS.

Langsiktig løsning

Konsulenten fra uteDESIGN AS fikk bistå dette sameiet i flere faser: først med en generalforsamling for alle beboere hvor det ble vedtatt hvilke produkter som harmonerer med byggets arkitektur – og som det var lov å montere. Merethe har også stilt opp hos kommunen for å presentere skisser og tekniske tegninger. Samarbeidet har resultert så langt i tre glasstak på sameiets takterrasser og skyveglass eller andre typer innglassing på ytterligere fire enheter.

Prosessen har lagt føringer på hva beboere kan bygge. Fremgangsmåten mot kommune har skapt en presedens for de aktuelle produktene. Kommunen har nå kjennskap til de produktene som det søkes om for sameiet, og det er lettere å søke hos kommunen.

Faktaboks

Sandsli Sameie, Bergen

Flere takterrasser med utestuer og flere leiligheter med innglassing

uteDESIGN har bidratt med prosessen hos kommunen

Flere i sameiet har valgt utestue med glasstak

Innglassing er populært på Sandsliåsen Sameie

Til tider kan det virke utfordrende å få godkjent en søknad på endring av fasade på et sameie. Dette prosjektet på Sandsliåsen Sameie er et bevis på at en grundig prosess lønner seg. 

– Merethe Andersen, uteDESIGN

Produkter som inngår i dette prosjektet

Skyveglass

Glasstak Acubis

Vi skaper
hverdagsmagi
på din uteplass

uteDESIGN skal gjennom innovative produkter og på en kostnadseffektiv måte skape uteplasser som blir brukt hele året, helt uavhengig av været.

Vi leverer løsninger for uterommet over hele landet, og har showroom i Bergen, Oslo, Stavanger og Sandefjord. I en årrekke har vi oppgradert hundrevis av uteplasser, og muliggjør bruk av uterommet uansett vær.

Kontakt oss - Med opplasting

Last gjerne opp bilde av din uteplass (valgfritt)

Maksimal filstørrelse: 5MB

For service eller reklamasjon

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev