Glasstak Acubis

Lamellpergola B200

Flatt glasstak fra tyske Solarlux

Utestuer i glass har en klar fordel i mengde lys som slippes inn når du koser deg ute. Tradisjonelt sett velger man et skråtak, og det har lenge vært de eneste alternativene for de som ønsker et glasstak. Solarlux bryter med dette, og tilbyr et pent glasstak til deg som søker minimalistisk og flat struktur i glass.

Leter du etter den optimale utestuen i glass? Setter du pris på minimalisme og stilrent design? Acubis fra den tyske produsenten Solarlux kan være løsningen for deg. Med sitt flate glasstak, aluminiumprofiler og maksimal transparens utgjør Acubis en estetisk og vakker kubisk utestue.

Solarlux Acubis kan monteres på veggen på din bolig eller være frittstående på et dedikert område på din uteplass.

Utestue i glass med smart innvendig ramme

Den innvendige strukturen på rammeverket er designet på en smart måte; takhellingen er på 2° som gir utestuen både effektiv drenering av nedbør – og samtidig eleganse. Hellingen er liten nok til at du ikke ser den med det blotte øye, og bevarer den elegante, kubiske formen på utestuen. Ønsker du stilren uteplass, er Acubis kanskje markedets flateste glasstak.

Prisvinnende design

Utestuen fra Solarlux har imponert fagekspertene, og har vunnet flere priser siden lanseringen. August 2018 vant Acubis på to kategorier under den tyske Home & Trend Awards-konkurransen og stakk av med Golden Award Best of the Best and Trend Product for 2018/2019.

Det gikk ikke lang tid før Acubis-modellen fikk enda en pris, denne gangen under German Design Award. En spesiell utmerkelse i kategoriene Excellent Product Design og Building and Elements ble gitt Solarlux sin Acubis for stilrent design og høy grad av tilpasningsdyktighet.

Fordeler og fakta

  • Tysk produsent med over 35 års erfaring
  • Subtil takhelling på 2°
  • Høyden på bjelken er på totalt 36,3 cm.
  • Rammeverk i pulverlakkert aluminium
  • Tidløs, elegant design
  • Vedlikeholdsfrie materialer = enkelt å holde ved like

Tilvalg og muligheter

  • Integrert solskjerming i taket eller screens på sidene
  • Kan kombineres med fastglass eller skyveglass på sidene for å skape en helhetlig utestue som skjermer fra alle kanter
utedesign glasstak

Vi tilbyr gratis befaring!

Kontakt oss

Vi tilbyr gratis befaring!

Kontakt oss

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev Proff