Skyveglass SF20

Skyveglass SF20

Skyvedører ute – uten vertikale skilleprofiler

Ønsker du en klar, uforstyrrende og solid glassløsning til din balkong, overbygg eller annen utestue? Vår lekre og bestselgende innglassing er våre populære skyvedører i 10mm herdet glass.

Er du lei av at vinden og regndrivet skal bestemme når du skal kunne gjøre deg bruk av balkongen, takoverbygget ditt eller den nye utestuen? Med skyvedører uten vertikale skilleprofiler, glassprofiler i verdensklasse og et smidig og lekkert design, har du et sikkert virkemiddel for en betydelig økt bruk av uteområdet ditt. Skyvedører utendørs er en populær løsning for deg som ønsker en praktisk og solid innglassing av en utestue eller en overbygget terrasse.

Under kan du se en filmsnutt fra vår produsent Sunflex. Glassene er svært enkle å skyve og gir deg en bedre opplevelse når du skal sitte ute – selv på våte og vindfulle dager. Vi skreddersyr skyveglassene til ditt prosjekt, slik at du får en optimal løsning for din terrasse, balkong eller utestue.

Skyveglassene SF20 ble brukt i TV-programmet Tid for Hage. I episoden valgte programteamet skyveglassdørene for et badehus på uteplassen. Takket være de store glassflater uten skilleprofiler, fikk eierne klar utsikt utover mot bassengområdet og den frodige hagen.

Se mer av prosjektet >

Fordeler med våre skyveglass SF20

  • Nyt utsikten til det fulleste – glassene har ingen vertikale skilleprofiler
  • Maksimal bredde for hvert glass er på 1100 mm, og du kan sette sammen opptil seks glass.
  • 10mm herdet glass.
  • Glassystemet produseres av Nordic Glass på Vestlandet – en trygg og anerkjent aktør i markedet

Bruksområder for skyveglass SF20

  • Ved vindskjerming av balkong, terrasseoverbygg og lignende.
  • Skjerming av pergola mot regn og vind
  • Skjerming av utestue mot regn og vind
  • Ved bruk i situasjoner der skjerming for vær og vind er formålet, og med behov for en kraftig og solid løsning som tåler et tøft norsk klima
skyveglass sunflex

Vi tilbyr gratis befaring!

Kontakt oss

Vi tilbyr gratis befaring!

Kontakt oss

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev