Kilen Bolig Tønsberg

Kilen Bolig Tønsberg

Kilen bolig er et sameie som ligger rett ved sjøen i Tønsberg. uteDESIGN AS har montert løsninger til 15 boliger – så langt!

Bredde i sortiment

Kilen Bolig er et sameie hvor nesten alle enheter har en balkong eller et uteområde som er tilknyttet leiligheten. Når sameiet vurderte skjerming av balkonger og uteplasser, ønsker de en leverandør som ikke bare hadde god erfaring med sameier – men som også kunne tilby alle produkter som var etterspurt av beboerne.

uteDESIGN AS kunne tilby et komplett tilbud til sameiet, hvilket spilte en stor rolle i valg av leverandør; i tilbudet og leveransen er det innglassing, pergola, markiser og screens.

Krevende prosess

Ønsket om en bredde i produktene som skulle tilbys samt fasadeendring av et allerede etablert sameie førte til at søknaden ble kompleks.

Prosjektet og søknaden krevde tiltaksklasse 2. uteDESIGN sørget for kvalifiserte fagpersoner som kunne bistå prosjektet mot godkjenning hos kommune.

Samarbeidet mellom tiltakshaver, altså styret i Kilen Bolig og uteDESIGN AS var vesentlig for den gode gjennomførelsen av prosjektet.

Faktaboks

Kilen Borettslag,
Tønsberg

Over 15 leiligheter med skyveglass, pergola, screens eller markiser.

Det er en fryd å se at så mange boligeiere har valgt løsninger fra uteDESIGN AS til leilighetene sine. Takket være et proft styre i sameiet, fikk vi til en god og trygg prosess for alle parter.

– Trygve Vedvik, uteDESIGN

Produkter som inngår i dette prosjektet

Skyveglass

Lamelltak

Screens

Vi skaper
hverdagsmagi
på din uteplass

uteDESIGN skal gjennom innovative produkter og på en kostnadseffektiv måte skape uteplasser som blir brukt hele året, helt uavhengig av været.

Vi leverer løsninger for uterommet over hele landet, og har showroom i Bergen, Oslo, Stavanger og Sandefjord. I en årrekke har vi oppgradert hundrevis av uteplasser, og muliggjør bruk av uterommet uansett vær.

Kontakt oss - Med opplasting

Last gjerne opp bilde av din uteplass (valgfritt)

Maksimal filstørrelse: 5MB

For service eller reklamasjon

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev