Bekkjarvik Gjestgiveri Austevoll

Bekkjarvik Gjestgiveri Austevoll

Bekkjarvik Gjestgiveri er et historisk viktig hotell helt siden 1600-tallet. Vi har fått bidra med å fornye uteserveringen.

Ærverdig og historisk viktig gjestgiveri

Bekkjarvik Gjestgiveri er en familiebedrift av Asta og Øystein Johannessen. Hotellet har dype røtter i Vestlandet og lange tradisjoner helt siden 1600-tallet. I senere år har hotellet sett sine spor ytterligere, og har fått en spesial status i vest. Hotellet og den tilhørende restauranten er kjær for mange. Mye av æren gis eiernes sønn Ørjan Johannessen som har hentet gull i Bocuse d´Or i Lyon i 2015.

Telt ble byttet ut med dukpergla

Gjestgiveriet arrangerer bryllup, konfirmasjoner, konserter og andre arrangementer året rundt. Teltet som stod på uteområdet ble byttet ut av en 18 meter lang uteservering av uteDESIGN. Uteserveringen har komposittgulv som er vedlikeholdsfritt, og er utstyrt med LED-belysning i taket. Det skaper flott stemning – spesielt på vinterstid. Det er valgt isolerte foldedører som innglassing, og sammen med varmepumper er det god temperatur inn i denne store pergolaen.

I tillegg til den store uteserveringen har hotellet skaffet solskjerming til flere områder, med solseil – også levert av uteDESIGN. 

Faktaboks

Bekkjarvik Gjestgiveri
Austevoll

Dukpergola, isolerte foldedører og solseil

162m² uteservering

Bekkjarvik Gjestgiveri 1

Bekkjarvik Gjestgiveriet

Folk er veldig fornøyde med at de kan føle at de kan sitte ute, og at de kan nyte utsikten utover havnen.

– Asta Johannessen, Bekkjarvik Gjestgiveri

Produkter som inngår i dette prosjektet

Bekkjarvik Gjestgiveri Solseil

Solseil
Kontakt for mer informasjon

Bekkjarvik Gjestgiveri restaurant utedesign

Palmiye Crown
Kontakt for mer informasjon

Bekkjarvik Gjestgiveri 6

Isolerte Foldedører

Vi skaper
hverdagsmagi
på din uteplass

uteDESIGN skal gjennom innovative produkter og på en kostnadseffektiv måte skape uteplasser som blir brukt hele året, helt uavhengig av været.

Vi leverer løsninger for uterommet over hele landet, og har showroom i Bergen, Oslo, Stavanger og Sandefjord. I en årrekke har vi oppgradert hundrevis av uteplasser, og muliggjør bruk av uterommet uansett vær.

Kontakt oss - Med opplasting

Last gjerne opp bilde av din uteplass (valgfritt)

Maksimal filstørrelse: 5MB

For service eller reklamasjon

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev