El Paso Kragerø

El Paso Kragerø

El Paso er en populær destinasjon på Kragerø. uteDESIGN AS har fått levert både dukpergola og glasstak som vil skjerme gjestene mot den sterke solen og uvær.

Klar for å ta i mot kundene i sommervarmen

Vår 2021 monterte vi en dukpergola og et Starlight-glasstak på Kragerøs eldste restaurant. Spisestedet med de lange tradisjonene helt siden 1970 har mange besøkende som kommer med båt.

Uteserveringen er flittig brukt i vår- og sommermånedene av både båtfolk og Kragerøværinger. Nå kan den Western-inspirerte restauranten tilby enda flere sitteplasser i sin uteservering, og møte utesesongen med god plass for reiseglade nordmenn. 

Faktaboks

El Paso, Aco AS
Kragerø

En dukpergola og et glasstak

Restauranten valgte en dukfarge som passer til de markisene som var montert her fra før

Vi fikk et raskt innblikk i forventet prosjektbudsjett og et inntrykk av hva vi kunne få til. 3D-illustrasjoner ga et helhetlig bilde av hvordan det kunne se ut.

Vi kunne starte med en mindre del av uteserveringen og potensielt øke opp når muligheten byr seg. Sluttproduktet har allerede tjent gjestene våre til det gode, og vi ser fram til å ønske gjester velkomne i løpet av sommeren.

– Axel Carlsen, El Paso Western Saloon

axel carlsen el paso

Produkter som inngår i dette prosjektet

El Paso uteservering i kragerø utedesign

Palmiye Silver

El Paso uteservering i kragerø utedesign

Starlight

Vi skaper
hverdagsmagi
på din uteplass

uteDESIGN skal gjennom innovative produkter og på en kostnadseffektiv måte skape uteplasser som blir brukt hele året, helt uavhengig av været.

Vi leverer løsninger for uterommet over hele landet, og har showroom i Bergen, Oslo, Stavanger og Sandefjord. I en årrekke har vi oppgradert hundrevis av uteplasser, og muliggjør bruk av uterommet uansett vær.

Kontakt oss - Med opplasting

Last gjerne opp bilde av din uteplass (valgfritt)

Maksimal filstørrelse: 5MB

For service eller reklamasjon

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev