Utestue i glass.

Med utestue får du beskyttelse mot vær og vind uten å ta bort lyset. En hagestue som er omringet av glass gir deg følelsen av å sitte ute, men med god komfort uansett vind og vær. Skaff deg en utestue som blir et stilig og fleksibelt utbygg på huset, eller en frittstående hagestue – og nyt gleden av mer plass og flere utedager i året!

Vi tilbyr skreddersydde utestuer i glass som tåler det norske været.

Utestuer i glass har fått en oppsving de siste årene. Nordmenn elsker å sitte ute i lyse omgivelser og betrakte naturen rundt seg. I vårt utvalg av utestuer i glass finner du produkter som er produsert både i Norge og i utlandet. Velg mellom kubisk utforming eller helling i taket. Alle strukturer er laget av pulverlakkert aluminium og materialer av høy kvalitet. Vi tilpasser din favorittmodell til din uteplass, slik at du får den utestuen du alltid har drømt om.

Produkter i denne kategorien

  • Glasstak med vegger

Glasstak – Starlight

En utestue med skråtak som er skapt for norske værforhold. Store, klare glassflater lar deg ta inn naturen og omgivelsene på din uteplass. Utestuen kan kombineres med en rekke tilbehør.

Glasstak – Starcube

Kubisk utestue i moderne design som bevarer lys. Starcube er utviklet i samarbeid med uteDESIGN, og er ferdigprodusert i Norge. Utestuen kan kombineres med en rekke tilbehør.

Flatt glasstak

Dette er en prisvinnende utestue i glass i minimalistisk stil. Acubis har et kubisk utseende og smart takstruktur som bevarer det spesielle uttrykket samtidig som det sørger for god drenering.

Motorisert glasstak

Motorisert glasstak – Acristilia gir deg det beste av to verdener – mye lys og mulighet til å lufte utestuen. Les mer om vår motoriserte glasstak!

Vurderer du utestue på terrassen, men er usikker på hva du bør velge?