Tjuvholmveien Sameie Innseilingå Stavanger

Tjuvholmveien Sameie Innseilingå Stavanger

uteDESIGN har bidratt med konsept og 3D-tegninger i planleggingsfasen og tett samarbeid med arkitekt og sameie. Leveransen bestod av stor variasjon og kompleksitet, og resultatet ble vakker skjerming til vindutsatte uteplasser i et flott sameie.

Godt samarbeid med sameie og arkitekt

Første kontakt var henvendelse fra arkitekt Asplan Viak som jobbet på vegne av sameiet for å finne en egnet løsning til de flotte terrassene til leilighetsprosjektet. Veien var lang for å få det godkjent i kommunen, og vi måtte igjennom en liten reguleringsendring for å få dette.

uteDESIGN fikk lov til å være med å bidra med vår spesialkompetanse på pergolasystemer og foreslå utformingen av løsningene – alt sammen i tett samarbeid med både sameiene og arkitekt.

I hovedsak er det to utfall vi er ekstremt fornøyde med: at pergolaene og skyveglassene passer utmerket til arkitekturen på byggene, og at bruken av terrassene har økt dramatisk. Å kunne bo på en så værutsatt plass med og fortsatt kunne nyte uteplassen er ikke annet enn magisk!

Faktaboks

Tjuvholmveien Sameie,
Innseilingå Stavanger

Pergola, skyveglass og screens

Produkter som inngår i dette prosjektet

Lamellpergola B200

Lamellpergola B600

Skyveglass

Flere produkter

Det er flere produkter i denne leveransen. Ta kontakt med oss for å høre mer om hele utvalget til proffmarkedet.

Vi skaper
hverdagsmagi
på din uteplass

uteDESIGN skal gjennom innovative produkter og på en kostnadseffektiv måte skape uteplasser som blir brukt hele året, helt uavhengig av været.

Vi leverer løsninger for uterommet over hele landet, og har showroom i Bergen, Oslo, Stavanger og Sandefjord. I en årrekke har vi oppgradert hundrevis av uteplasser, og muliggjør bruk av uterommet uansett vær.

Kontakt oss - Med opplasting

Last gjerne opp bilde av din uteplass (valgfritt)

Maksimal filstørrelse: 5MB

For service eller reklamasjon

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev