Pergola med lamelltak.

Lamellpergola er en struktur i slitesterkt aluminium med lameller i taket. Det motoriserte lamelltaket vil beskytte deg mot vind og nedbør, samt sørge for solskjerming når du har behov for det. Våre lamellpergolaer har forskjellig utforming i struktur og lameller. Det er også variasjon i funksjon og tilvalg. Felles for alle våre pergola med lamelltak er at de er vakre, værbestandige og fleksible løsninger for deg som vil nyte uteplassen.

Vi tilbyr værbestandige, motoriserte lamelltak som tåler det norske været.

Våre lamellpergolaer er produsert av Brustor fra Belgia og verdenskjente Palmiye i Tyrkia. uteDESIGN har god og lang erfaring med begge merkene. Alle våre lamellpergolaer har en kubisk utforming. B200 er desidert den mest populære lamellpergola i en årrekke hos oss. Det som skiller bestselgeren fra de øvrige lamelltakene er at den kun kan roteres. B600 og Skyroof kan i tillegg til å rotere skyves helt til siden, slik at du får nyte solen uforstyrret.

Produkter i denne kategorien

  • lamelltak fra uteDESIGN

B200

Vårt bestselgende lamelltak gjennom alle år er et trygt og stilfullt valg. Pergolaen har aluminiumslameller som kan roteres for å slippe inn sol og luft.

  • Lamellpergola med innglassing
  • Lamellpergola fra brustor

B600

Vår premiummodell for deg som ønsker et ekstra fleksibelt lamelltak. Velg denne hvis det er viktig for deg å ha størst mulig åpning i tak når det ikke er i bruk.

KE Skylife

      Prisvinnende KE SKYLIFE  pergolaen tillater deg å trekke lamellene

helt inn å frigjøre plass under solen. Eller gir deg frihet til å lukke taket helt igjen for skygge eller nedbør.

B720

      B720 er Brustor sitt splitter nye, innovative terrassetak basert på B200-modellen. Med en helt unik kombinasjon av et fast glasstak og et lamelltak i en og samme konstruksjon.

  • Skyroof fra Palmiye åpen
  • Skyroof fra Palmiye Tyrkia

Skyroof

En sterk utfordrer i klassen lamellpergolaer som kan skyves til siden. Skyroof har tynne profiler og eleganse i alle ledd.

Vurderer du pergola på terrassen, men er usikker på hva du bør velge?