Pergola med vegger

Pergola med vegger

Vegger til pergola er en type tilbehør som flere velger ved anskaffelse av lamell- eller dukpergola. Veggene bidrar til at du får enda større verdi av ditt utetak. Noen velger pergolavegger for å skjerme mot vær og vind, andre ønsker å skjerme seg mot innsyn. Det finnes også vegger til pergola som skjermer mot lav sol, og andre vegger igjen har ganske enkelt en estetisk funksjon.

I dette innlegget vil vi vise deg de forskjellige veggtypene du kan finne til pergola, og hjelpe deg med å navigere frem til riktig produkt.

Pergola med vegger i glass

pergola med vegger i glass

Det mest populære tilbehøret til pergola er uten tvil skyveglass som glasser inn pergolataket. Norge er et værutsatt land hvor været er ustabilt og kan bli brutalt . Skyveglass skjermer deg mot vind og regn, og lar deg nyte uteplassen selv på stormfulle dager. Med så flott natur vi har i Norge er det derfor naturlig at disse veggene er mest appellerende. Våre skyveglass har en unik fordel i at de er laget uten vertikale skilleprofiler. Det betyr at du får nyte utsikten uforstyrret.

Alternative glassvegger til skyveglass er foldedører og skyve- og dreieglass. Den store fordelen her er at du kan frigjøre mye plass i overgangen mellom pergolaen og terrassen ellers.

Skyveglass terrasse som sett på tid for hage

Industrivegger til pergola

Vi har nylig lansert moderne industrivegger i glass. I vår variant kan du skyve glassene til siden eller midten, og kan avgjøre mye av utseende i antall profiler. Industriveggene kan brukes innendørs så vel som utendørs, og kan gi pergolaen din et unikt uttrykk. Velg mellom faste glass til en vegg som ikke skal åpnes eller skyvesystem der du ønsker å passere. Det er store valgmuligheter på antall profiler og uttrykket kan skreddersys i stor grad.

Screens: solskjerming til pergola

Du kan velge screens til alle våre pergolamodeller. Screens er en duk som er enten integrert i rammestrukturen eller montert på utsiden av den. Screens beskytter deg blant annet mot sterk sol. Spesielt ettermiddagssolen kan være skjemmende. Skjermer du selskapet mot den skarpe solen, får du det mye hyggeligere ute. Screens gir også en beskyttelse mot vind. Flere av våre kunder velger også screens for skjerming mot innsyn.

Vi fører screens med Sergé-duk, som er av beste kvalitet på markedet. Screen-duken er vevd i en kombinasjon av PVC og glassfiber. Veveteknikken gir screensene matt uttrykk som står pent til norsk husstil. Teknologien bak denne screen-typen har også bidratt til at duken er retningsstabil og holder seg pen over tid.

Vi kan tilby screens i flere farger og forskjellig grad av tetthet – avhengig av hvilken nytte du ønsker å oppnå.

Pergola spilevegg

Spilevegger er stadig oftere å se i både interiøret i hjemmet, men også på uteplasser. Når du velger å ha en spilevegg i din pergola, oppnår du flere fordeler; spileveggen demper en god mengde vind og regn, den reduserer en del sol og den skjermer mot innsyn – for ikke å snakke om at spileveggen gir pergolaen et særegent utseende.

Produkter som inngår i dette prosjektet

Foldetak pergola

Pergola

pergola med vegger i glass

Innglassing

Spilevegger og screens – 
Kontakt oss for mer informasjon!

Vi skaper
hverdagsmagi
på din uteplass

uteDESIGN skal gjennom innovative produkter og på en kostnadseffektiv måte skape uteplasser som blir brukt hele året, helt uavhengig av været.

Vi leverer løsninger for uterommet over hele landet, og har showroom i Bergen, Oslo, Stavanger og Sandefjord. I en årrekke har vi oppgradert hundrevis av uteplasser, og muliggjør bruk av uterommet uansett vær.

Kontakt oss - Med opplasting

Last gjerne opp bilde av din uteplass (valgfritt)

Maksimal filstørrelse: 5MB

For service eller reklamasjon

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev