Johannes Thingnes Bø

Johannes Thingnes Bø 

Vi besøker skiskytterkongen Johannes Thingnes Bø i sitt nye hus i Kongsvinger. For å se det ferdige resultatet av hans nye utestue med skyveglass fra uteDESIGN, sunflex SF20.

Johannes T. Bø er opptatt av kvalitet og detaljer. Han la tidlig planer for hvordan han ville ha det. Som individuell idrettsutøver og det å drive med skiskyting så blir man opptatt av detaljer for å lykkes. Ønsket veldig store, åpne områder. Her sitter man lunt og varmt selv om dette er vinter.

Planlegging og skreddersøm

En fin dag i Mai

Besøkte vår tekniker Trond Egil det nye huset til Johannes, for å gjøre en nøyaktig oppmåling. Dette gjøres alltid før bestilling for å få innglassingen skreddersydd perfekt til kunden sin uteplass. Huset var ikke helt ferdig, men terrassen med takoverbygg stod klar. Johannes ønsker innglassing av beste kvalitet, men likevel så sømløst og usynlig som mulig. De ble raskt enig om at sunflex sine skyveglass som er profilfrie, men tåler likevel mest av vind og vær var best egnet for Johannes sin terrasse.

I August kom innglassingen sammen med våre erfarne montrører. Som fikk montert opp innglassingen. Vi var spent for å se resultatet da vi endelig fikk låne litt tid med skiskytterkongen i november 2022.

Vi trengte skjerming for vinden, og i forkant hadde jeg allerede sett da jeg har vært på besøk i pergolaen fra uteDESIGN til min bror Tarjei. Der vi har grillet og kost oss. Der så jeg virkelig nytten av å kunne stenge igjen ved behov. Men samtidig åpne opp når du ville. Det var en fleksibilitet som jeg også ønsket på min terrasse.   

Johannes Thingnes Bø

Følgende produkter er montert hos Johannes

Skyveglass SF20

Se hele intervjuet med Johannes Thingnes Bø her

Vi skaper
hverdagsmagi
på din uteplass

uteDESIGN skal gjennom innovative produkter og på en kostnadseffektiv måte skape uteplasser som blir brukt hele året, helt uavhengig av været.

Vi leverer løsninger for uterommet over hele landet, og har showroom i Bergen, Oslo, Stavanger og Sandefjord. I en årrekke har vi oppgradert hundrevis av uteplasser, og muliggjør bruk av uterommet uansett vær.

Kontakt oss - Med opplasting

Last gjerne opp bilde av din uteplass (valgfritt)

Maksimal filstørrelse: 5MB

For service eller reklamasjon

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev