Utestue Tilbehør.

Pergola er et type italiensk terrassetak hvor du får skygge fra strukturen, eventuelt fra en duk. I Norge er det ikke bare solskjerming våre livsnytere ønsker, men også skjerming mot vind og regn. Det spesielt praktisk med duk eller lameller som skjermer mot nedbør og holder deg tørr mens du nyter ditt uteområde. Et duk- eller lamelltak gjør det mulig for deg å bruke uteplassen uansett vær.

Vi tilbyr værbestandige motoriserte tak som tåler det norske været.

Våre takkonstruksjoner er designet til å passe inn i norsk husstil. Skap en koselig oase på din uteplass med enten lamelltak og foldetak – og bruk den året rundt! Velg mellom motorisert duktak som har et mykt uttrykk, eller et lamelltak for et litt annet uttrykk på terrassetaket. Uansett hva du velger, vil du få muligheten til å holde grillfest om det regner eller solen skinner med pergola på din uteplass.

  • dukpergola

Lamellpergola

Et flott alternativ for motorisert pergola med inntrekkbar duk, er pergola med aluminiumslameller. Lamellpergola er en prisgunstig løsning for norske somre.

  • dukpergola

Pergola m/foldeduk

Drømmer du om å kunne bruke din uteplass uansett vær? Med en skreddersydd motorisert pergola, kan du oppnå nettopp dette!

  • dukpergola

Pergola markise

Ønsker du en enklere pergola-konstruksjon som gir solskjerming?
Da kan pergolamarkise være riktig
løsning for deg.

Vurderer du pergola på terrassen, men er usikker på hva du bør velge?