Storgaten Borettslag Sarpsborg

Storgaten Borettslag Sarpsborg

Med sine 34 pergolaer, er dette prosjektet det største pergolaprosjektet uteDESIGN har levert til et privat prosjekt i Norge.

En pergola stod høyt på ønskelisten

Med sine 34 pergolaer, er dette prosjektet det største pergolaprosjektet uteDESIGN har levert til et privat prosjekt i Norge.

I en runde med større oppgraderinger på flere felt, ønsket dette borettslaget å få større utbytte av sine uteområder. En pergola på terrassen stod høyt på ønskelisten til beboerne, og det ble da en naturlig del av totalbildet da tiden for oppussing og oppgradering stod for døren.

Prosjektet har blitt montert i flere byggetrinn der uteDESIGN har fulgt en fremdriftsplanen sammen med flere andre fagfelt.

Vi er veldig fornøyde med resultatet og gleder oss over at alle beboere i Storgaten vil få nytte av sin nye uteplass i årene fremover.

Faktaboks

Storgaten borettslag,
Sarpsborg

34 foldepergolaer med integrert screen

Produkter som inngår i dette prosjektet

Foldepergola

Vi skaper
hverdagsmagi
på din uteplass

uteDESIGN skal gjennom innovative produkter og på en kostnadseffektiv måte skape uteplasser som blir brukt hele året, helt uavhengig av været.

Vi leverer løsninger for uterommet over hele landet, og har showroom i Bergen, Oslo, Stavanger og Sandefjord. I en årrekke har vi oppgradert hundrevis av uteplasser, og muliggjør bruk av uterommet uansett vær.

Kontakt oss - Med opplasting

Last gjerne opp bilde av din uteplass (valgfritt)

Maksimal filstørrelse: 5MB

For service eller reklamasjon

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev