Be om gratis, uforpliktende befaring

Hvordan gjennomfører vi befaringer og møter i disse tider?

uteDESIGN tar naturligvis alle nødvendige hensyn og forhåndsregler når vi avtaler og gjennomfører befaringer og møter. Sammen med hele næringslivet i Norge, har vi gjort store endringer i våre interne rutiner og hvordan vi gjennomfører vårt arbeid.

Bestill et møte med oss

Befaringer foregår i all hovedsak på uteplasser og uteområder der det er få mennesker involvert og med mulighet for god avstand til hverandre.

Vi kan også gjennomføre «elektroniske befaringer» der vi ved å motta bilder og annen informasjon om ditt prosjekt, kan finne frem til gode løsninger med tilhørende tegninger og priser.

Da uteDESIGN sine showroom er store og romslige, har vi alle muligheter for å gjennomføre våre møter i henhold til retningslinjene fra helsemyndighetene. Når vi tar imot kunder hos oss, reserverer vi store arealer for gjennomføringen av møtet.

Nettopp i en slik tid, opplever vi at våre kunder setter stor pris på å kunne få tankene over på noe annet samtidig som det sjeldent har vært mer aktuelt å tilrettelegge sine uteområder for den kommende sesongen.

Ta kontakt!

Fyll ut skjema for å bli kontaktet av en av våre konsulenter slik at dere sammen kan finne løsninger for din uteplass.

Kontakt oss - Med opplasting

Last gjerne opp bilde av din uteplass (valgfritt)

Maksimal filstørrelse: 2.1MB

Hva innebærer en befaring fra uteDESIGN AS?

1

Konsulenten kommer på befaring hos deg – gratis og uforpliktende.

Etter en prat om dine ønsker og om værforholdene på din uteplass, finner du sammen med konsulenten produktet som passer din personlige stil og behov.

2

Konsulenten tar noen kjappe mål for å kunne beregne pris på ditt prosjekt. Andre forhold som avdekkes er tekniske detaljer for å forsikre at prosjektet blir riktig levert.

3

Da er tilbudet klart!

Tilbudet vil gi deg et grunnlag for hvordan din uteplass kan bli med våre væruavhengige produkter.

Huk tak i oss!

Fyll ut skjemaet på denne siden eller send oss din henvendelse til post@utedesign.no. Husk å skrive ditt bosted, slik at vi kan sende din henvendelse til nærmeste konsulent.

Kontakt oss - Med opplasting

Last gjerne opp bilde av din uteplass (valgfritt)

Maksimal filstørrelse: 2.1MB

Hva koster produktene?

Hvor mye du bør investere dersom du velger våre produkter er avhengig av flere faktorer:

  • Modell
  • Størrelse på utestuen eller pergolaen
  • Type innglassing
  • Tilvalg som screens, belysning, farge
  • Tilpasning ihht. din uteplass
  • Tilkomst til uteplassen

Slike faktorer vil ha mye å si for helhetsbildet, og vi ønsker ikke villede våre kunder. Du kan midlertidig få et grovt prisestimat ved å fylle ut skjemaet på denne siden.

Vi skaper
hverdagsmagi
på din uteplass

uteDESIGN skal gjennom innovative produkter og på en kostnadseffektiv måte skape uteplasser som blir brukt hele året, helt uavhengig av været.

Vi leverer løsninger for uterommet over hele landet, og har showroom i Bergen, Oslo, Stavanger og Sandefjord. I en årrekke har vi oppgradert hundrevis av uteplasser, og muliggjør bruk av uterommet uansett vær.

Kontakt oss - Med opplasting

Last gjerne opp bilde av din uteplass (valgfritt)

Maksimal filstørrelse: 2.1MB

For service eller reklamasjon

Trykk her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev Proff