uteDESIGN og Nygaard inngår samarbeid

uteDESIGN og Nygaard har inngått et samarbeid med målet om å realisere drømmen om uteplassen. Avtalen vil gi fordeler til alle kunder av Nygaard eller forhandlere i konsernet, som ønsker å utnytte uteplassen ytterligere.

Stadig større fokus uteområdet

Uterommet har blitt stadig viktigere for privatpersoner de siste årene, og også i Norge har vi fått øynene opp for at uterommet kan brukes som et ekstra oppholdsrom for å samle familie og venner. Trenden er ikke annerledes for NyGaard, og etterspørselen etter en praktisk og flott uteplass øker.

Nygaard er en anerkjent leverandør av hagetjenester og hagedesign, og har lang erfaring med å skape vakre og funksjonelle uterom. Deres ekspertise innen hage og gartneri gjør dem til en ideell partner for alle som ønsker å forvandle uteplassen sin til et unikt og personlig sted.

Nygaard har fokus på å tilby kundene sine et bredt utvalg av tjenester av høy kvalitet, og deres hagedesign-løsninger er intet unntak. Ved å samarbeide med uteDESIGN kan de nå tilby enda flere muligheter for å skape den perfekte uteplassen. Med produkter fra uteDESIGN kan kundene tilpasse uteplassen sin til alle slags værforhold.

Vi gjør din hage om til et uterom slik du ønsker. Lettstelt prydhage eller samlingssted med rom for lek. Mulighetene er uendelige med god hagedesign og det er ikke størrelsen det kommer an på.

– NyGaard AS

Om Nygaard

NyGaard leverer alt fra offentlige, store anlegg til private hager. Som totalleverandør utfører de forskaling- og betongarbeider, tømmerarbeid, elektriker og rørlegger både til rehabiliteringsprosjekter til nye anlegg.

Når NyGaard skaper uterom, skaper de også varige verdier. En gjennomført hage vil gi så mye glede, men den vil også gi økt avkastningen på boligen din. For NyGaard er ingen oppdrag for store, og heller ikke for små.

Nettsted: https://nygaard-as.no
E-post: [email protected]
Telefon: 51 82 30 80

Finn våre samarbeidspartnere i ditt område