uteDESIGN og BoligPartner inngår samarbeid

uteDESIGN og BoligPartner inngår et nasjonalt samarbeid med målet om å realisere drømmen om uteplassen. Avtalen vil gi fordeler til alle kunder av BoligPartner eller forhandlere i konsernet, som ønsker å utnytte uteplassen ytterligere.

Stadig større fokus uteområdet

Uterommet har kommet stadig mer i fokus hos privatpersoner de siste årene. Folk ønsker å utnytte eiendommen sin fullt ut, og også i Norge har vi fått opp øynene for at uterommet kan brukes som et ekstra oppholdsrom for å samle familie og venner. Trenden er ikke annerledes for BoligPartner sine kunder, og etterspørselen etter en praktisk og flott uteplass øker.

BoligPartner har ikke ligget etter, og har lenge tegnet inn trepergola i sine boliger. Trepergola har et romantisk uttrykk over seg, men er mindre tilpasset norsk klima. Nå velger husleverandøren å ta steget videre, og anbefaler sine kunder produkter for uteplassen fra uteDESIGN når de ønsker en væruavhengig uteplass.

Vi har lenge hatt et fokus på uterommet, og derfor er et samarbeid med uteDESIGN helt i tråd med dette. Vi merker helt klart en trend i markedet og et ønske fra kundene om å skape mer væruavhengige uteplasser. uteDESIGN har et spennende sortiment, og vi er glad for å kunne tilby disse alternativene til våre kunder

– Esklid Wedvik, Innkjøpssjef ved BoligPartner

Mye til felles

Det er mye som ligger til felles for de to selskapene. Innovasjon er et område BoligPartner jobber med kontinuerlig gjennom bærekraft. Med uteDESIGN sine produkter får BoligPartner muligheten til å tilby kundene det nyeste og mest innovative løsningene for uterommet. uteDESIGN har et tett samarbeid med flere produsenter videreutvikler sine produkter ut i fra værbestandighet, innovasjon og design.

BoligPartner tilbyr et bredt utvalg av boligtyper og du står også fritt til å tilpasse boligen etter dine behov. Den samme muligheten får du hos uteDESIGN. Alle våre produkter er skreddersydd til ditt prosjekt, noe som vil garantere for at din utestue eller pergola vil passe inn som et smykke på uteområde, og vil stå i stil med din bolig.

Våre løsninger for uterommet står bra i stil med husmodellene til BoligPartner. Vi skreddersyr alle våre prosjekter, slik at pergolaene eller utestuene ser ut som en naturlig del av eiendommen. Det gjør at jeg ser dette som “perfect match”. Vi kan ikke vente med å bidra til å oppfylle uteplass-drømmen til flere livsnytere fremover

– Ruben Holm Andersen, uteDESIGN

Om Boligpartner

BoligPartner er en av landets største hus- og hytteleverandører, og har levert mer enn 12000 boliger på 25 år. Du finner BoligPartner spredt i 55 salgsavdelinger i Norge.

BoligPartner-konsernet står også bak kjente merker som Archihus som leverer moderne og funkisinspirerte ferdighus, og bygger på nytenktende arkitektur. Skalahus er en annen suksessfull satsning fra BoligPartner-konsernet. Skalahus fokuserer på flere typer boliger samtidig som de satser stort på eiendomsutvikling og flermannsboliger med funksjonelle og attraktive bokonsepter.

Finn våre samarbeidspartnere i ditt område