Margaret og Arne Nyborg

Margaret og Arne Nyborg

En vindutsatt uteplass var ikke mye i bruk før Margaret og Arne bestemte seg for å kontakte uteDESIGN AS og glasse det inn.

Innglassing av veranda ga væruavhengig utestue

Margaret og Arne sitter og nyter den vakre utsikten over Langavatnet fra leiligheten sin på Nyborg utenfor Bergen. For noen måneder siden fikk ekteparet innglasset sin uteplass med glasskyvedører fra uteDESIGN. – Jeg er mest fornøyd med å kunne sitte ute mens det blåser, sier Margaret, og ser ut på trærne som svaier i vinden.

– Denne leiligheten er veldig utsatt for vind, sier Margaret. Hun forklarer hvordan vinden trekker fra begge retninger av leilighetskomplekset de bor i. – Å få uteplassen innglasset har betydd utrolig mye for oss.

Denne leiligheten er veldig utsatt for vind. Å få uteplassen innglasset har betydd utrolig mye for oss.

– Margaret, Nyborg

Innglassing av veranda

Uteplassen til paret på Nyborg hadde overbygg fra før, og har nå fått store skyvedører i glass som kan trekkes helt sammen.
– Vi var litt spente på om glasset ville ta noe av utsikten, men tvert imot synes jeg utsikten er bedre når jeg sitter her ute enn inne i stuen, sier Margaret. – Og blir det varmt, så kan jeg trekke sammen veggene og i praksis sitte inne og sole meg.

Da andre beboere i borettslaget skaffet innglassing til sin terrasse, var ikke Margaret sen til å handle. – Jeg hadde drømt om en utestue der vi bodde før, men det ble aldri noe av, forteller Margaret. – Da muligheten bød seg, tenkte jeg at nå må jeg benytte sjansen.

En forlengelse av stuen

Og det har ikke paret angret på. – Jeg brukte rett og slett ikke plassen før, forklarer Arne. – Det hendte at Margaret satt ute med pledd av og til. – Vi sitter absolutt mer ute nå enn før, fastslår Margaret. – Det er som en forlengelse av stuen!

Paret er meget fornøyd med servicen de fikk fra uteDESIGN. – De har vært veldig greie å ha med å gjøre, sier Margaret. – De lagde mange forslag til oss, og vi kunne spørre dem om alt. Margaret forteller at glassveggene ble raskt montert, noe som kom godt med i de kjølige vårmånedene. – Jeg er veldig fornøyd med å ha hatt stedet denne våren, sier hun, og forteller videre at hun nesten alltid sitter ute og spiser.

– Hvis du liker å sitte ute, så er innglassing av uteplassen et veldig bra alternativ.

Produkter som inngår i dette prosjektet

Skyveglass

Vi skaper
hverdagsmagi
på din uteplass

uteDESIGN skal gjennom innovative produkter og på en kostnadseffektiv måte skape uteplasser som blir brukt hele året, helt uavhengig av været.

Vi leverer løsninger for uterommet over hele landet, og har showroom i Bergen, Oslo, Stavanger og Sandefjord. I en årrekke har vi oppgradert hundrevis av uteplasser, og muliggjør bruk av uterommet uansett vær.

Kontakt oss - Med opplasting

Last gjerne opp bilde av din uteplass (valgfritt)

Maksimal filstørrelse: 5MB

For service eller reklamasjon

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev