Liv og Lars, Åkra

Liv og Lars, Åkra

Hos ekteparet Liv og Lars på Åkra finner vi en perle av en uteplass hvor deres lekre utestue står og smykker hagen deres. Det er én ting paret angrer på, og det er at de ikke har gjort denne investeringen tidligere! Vi skulle gjort det for mange herrens år siden!, sier Lars, og legger til at han ikke kan skjønne at de ikke kjøpte dette med én gang de bygde huset, så mye glede som de har fått ut av det.

Den beste investeringen vi har gjort

– Før gikk jeg og satt jekkestropper på hagemøblene hver gang de meldte noe vind. Som jeg har sagt tidligere, jeg tror det er den beste investeringen vi noen gang har gjort, forteller Lars.

Utestuen er en innglasset pergola og familien oppholder seg der både morgen og kveld – griller, steker lapper og koser seg. Med roterende lameller i taket er det bare å åpne opp og slippe røyken rett ut. – Tidligere før vi hadde vinterhage, satt jeg ut hagemøblene i mai måned, tok de inn i september – og da hadde vi fem dager vi kunne sitte ute her.

– Alt på denne siden her har jo aldri vært i bruk, legger Liv til og viser bilder fra den ene siden av huset. De tenkte de måtte gjøre noe med dette, at de fikk benyttet uteplassen sin. – Det er jo grunnen til at vi gjorde det også, for vi kunne jo ikke sitte ute og nå kan vi sitte ute hele året – midt på vinteren kan vi sitte her og. Det er helt suverent!, forteller de fornøyde eierne.

Skikkelig komfort

Lars forteller med begeistring hvor mye verdi produktet har gitt dem – Her har du skyvedører du kan åpne, tak du kan kjøre av, blendinger på utsiden, der er alle muligheter. Så hvis du skal ha skikkelig komfort og få en helt annen opplevelse i stedet for å sitte ute og fryse, så er dette kjempegreier. Det er helt topp!

Datteren Nora synes det beste med utestuen er at de kan åpne taket selv om det er vindfullt, og få solen inn istedenfor vinden. Hun kan være med venner inne i utestuen når det er stygt vær, og fortsatt være ute av huset.

Praktisk og enkel i bruk

Lars viser frem den lille fjernkontrollen som styrer alle funksjonene – skyver bort taket, vippefunksjonen på lamellene, styrer blendingene. – Her kan du kjøre opp lamellene. Du får solen rett inn og slipper vind, så dette er helt kanon. Det er faktisk den beste investeringen folk kan gjøre, altså. Det er det beste vi har gjort hvert fall.

Lars demonstrerer hvordan de enkelt også kan trekke glassdørene til siden. – Hvis vi vil ha luft, åpner vi her og skyver opp sidene.

Det er ingen tvil om at det er en fornøyd familie som sitter igjen med en beundringsverdig uteplass som de får brukt i langt større grad enn tidligere.

Det er rett og slett terapi for sjelen å sitte her og bare nyte det..og høre på alle lydene.

– Liv Judith Hansen, Åkrehamn

familien på åkra

Hva er det beste med utestuen? Svaret finner du i filmen.

Produkter som inngår i dette prosjektet

Lamellpergola B200

Lamellpergola B600

Skyveglass

Vi skaper
hverdagsmagi
på din uteplass

uteDESIGN skal gjennom innovative produkter og på en kostnadseffektiv måte skape uteplasser som blir brukt hele året, helt uavhengig av været.

Vi leverer løsninger for uterommet over hele landet, og har showroom i Bergen, Oslo, Stavanger og Sandefjord. I en årrekke har vi oppgradert hundrevis av uteplasser, og muliggjør bruk av uterommet uansett vær.

Kontakt oss - Med opplasting

Last gjerne opp bilde av din uteplass (valgfritt)

Maksimal filstørrelse: 5MB

For service eller reklamasjon

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev