Be om gratis, uforpliktende befaring

Ønsker du å komme videre med ditt prosjekt for uteplassen? Er du usikker på hvilken modell som passer deg best med tanke på værforhold? Trenger du informasjon om tekniske detaljer eller rett og slett vil vite pris på ditt prosjekt?

Vi er her for å hjelpe!

Hva innebærer en befaring fra uteDESIGN AS?

Gratis befaring uteDESIGN

 

Konsulenten kommer på befaring hos deg – gratis og uforpliktende.

Etter en prat om dine ønsker og om værforholdene på din uteplass, finner du sammen med konsulenten produktet som passer din personlige stil og behov.

 

Måltaking uteDESIGN

Konsulenten tar noen kjappe mål for å kunne beregne pris på ditt prosjekt.

Andre forhold som avdekkes er tekniske detaljer for å forsikre at prosjektet blir riktig levert.

Pris uteDESIGN

 

Da er tilbudet klart!

Tilbudet vil gi deg et grunnlag for hvordan din uteplass kan bli med våre væruavhengige produkter.

 

Fyll ut skjemaet på denne siden eller send oss din henvendelse til post@utedesign.no. Husk å skrive ditt bosted, slik at vi kan sende din henvendelse til nærmeste konsulent.


Det norske eventyret

Kampanjen må benyttes innen 31. mai

Det norske eventyretMai er grønne enger, rosa kirsebærtrær, myk softis, røde jordbær, måker som vandrer over fjorden – og endelig – sene dager og vakre solnedganger. Det er eventyrlige forhold og den etterlengtede våren vi har gledet oss til viser seg fra sitt beste.

Mai i Norge er magi – hverdagsmagi!

Det er midlertidig ikke alltid været er like magisk – sommer i Norge kan være alt fra solrike dager til vindfulle kvelder. Du som er glad i å sitte ute, ønsker å tilbringe tid på din uteplass uten å ta hensyn til værgudene.

Vi har derfor et godt tilbud til deg som elsker norsk natur og som ønsker å oppleve den fra din egen uteplass. Kampanjen gir konkurransedyktige priser på våre hovedprodukter – pergola, utestuer i glass og innglassing – og på tilhørende produkter som ZIP-screens.

Spør oss om Det norske eventyret og hva det betyr for ditt prosjekt.

Kontakt oss