STOR KAMPANJE

Nå får du 25 % rabatt + 10 000 kr ekstra rabatt*

Vi er så stolt over hva vi har oppnådd og vi håper du vil være med oss å feire ut året.

Vi gir deg mulighet for å oppnå 10.000 kroner i ekstra rabatt! Og hele 25% rabatt på våre bestselgende pergola, utestue og innglassing. 

*Du får 10.000 kr i ekstra rabatt ved kjøp over 250 000 kr. Kampanjens varighet: 21.11.2022 til 31.12.2022

Vår visjon er å gi våre kunder noe av det viktigste i livet: bedre tid sammen. Og ute i hagen, under et tak; der finner vi de gode samtalene og ekte kvalitetstid. Her slapper vi av, leker med barnebarn, spiser mat og ler sammen med venner ut i de sene nattetimer.

Vær tidlig ute - så får du pergola til våren
TA KONTAKT FØR:
0
0
0
0
Dager
0
0
Timer
0
0
Min
0
0
Sek

Ta kontakt
for mer informasjon om kampanjen og produktene

Kontakt oss

Klok av skade

Var det ikke rart å bestille en pergola i desember?

– Prosjekt pergola? I desember? Det virker litt snålt! Jeg er stolt fordi for første gang i mitt liv har jeg klart å bestille noe i tide. Når vi skulle lage hagen begynte vi i midten av juni, for da har vi tenkt at nå har det vært 30 soldager – nå burde vi begynne å lage hage. Vi var ferdig sånn ved første snøfallet – fikk ikke brukt en drit av det.

Stian anbefaler å sette i gang tidlig!

Og hva betyr det egentlig for våre kunder at vi feirer 10 år?

10 år med erfaringer. Vi har prøvd og feilet – og er ferdig med det. Vi er fremoverlente og er klare for å utvikle oss sammen med kundene våre.

Det betyr 10 år med kompetanse. Vi har ansatte som har vært med fra start. Ansatte som har sett markedet utvikle seg. Ansatte som puster og lever for uteplassen. Her sitter det mye kunnskap! Vi kjenner markedet og vet hva som rører seg.

– og vi har 10 år med ulike uteplasser. – Vi har sett alle uteplasser tenkelig og møtt spennende utfordringer her – Monteres i mur, stein, fjell, gress eller husvegg? – vi løser det. (Som regel 😉 )

I dag er vi sterke og har et stort team; Salgskonsulenter, teknikere, ordrebehandlere og montører som alle gleder seg til å hjelpe deg.

«Jeg har gode kolleger, selger fantastiske produkter, har trivelige kunder, og jeg jobber i et løsningsorientert firma. Sist, men ikke minst er det utrolig gøy å hjelpe folk med å lage sitt drømme-uterom.»

– Espen Raarup, uteDESIGN

Espen Raarup uteDESIGN AS

Ta kontakt
for mer informasjon om kampanjen og produktene

Kontakt oss