VÅR – Tid for å planlegge uteplassen

Ingen andre folkeslag i verden er så opptatt av været som oss nordmenn. Vi snakker om det, leser om det,  og blir alltid like overrasket når solen en sjelden gang titter frem. Likevel bor vi her i nord. Nordmenn er lojale og trauste.  Vi hutrer og fryser oss igjennom vinteren,  mens vi gleder oss til den deilige vakre våren, hvor alt rundt oss skyter til liv. Hvor alle sorger er glemt, og livet er godt å leve. Det er kanskje ikke så rart at vi nordmenn elsker våren!

Image

Bildet er hentet fra: nordsjoidedesign.no

Vi gleder oss og fryder oss over hvert minste tegn til at våren er på vei. Så snart solen titter frem og kalenderen forteller at det straks er vår, sitter vi oss ut på vår lille balkong eller terrasse. Vi pakker oss inn i pledd, med kaffekoppen i hånden og nyter vårens første varme solstråler. Der sitter vi og drømmer oss frem mot sommeren og planlegger UTEPLASSEN. Vi sluker alt vi kommer over av inspirasjon og tips til koselig terrasse, balkong og uteplass.

Image

Foto: sikadesign

Vi drømmer om lange solfylte dager der humla suser,  terrassedørene står åpen mens florlette gardiner danser i sommerbrisen. Vi drømmer om store familiebesøk i hagen. Om grillparty langt ut i de sene nattetimer. Om det deilige gresset som kiler under de bare føttene. Om varmen i solveggen. Om koselige stunder rundt bål-pannen, eller biopeisen med vinglasset i hånden. Om  de småsure ripsene, og de søte jordbærene. Vi drømmer og vi drømmer, og hvert år har vi det store håpet om at i år blir det en fantastisk sommer. Det er tid for å planlegge uteplassen!

Image

Foto: utedesign.no

Vi kan aldri være helt sikker på været her i nord, men om du likevel ønsker å sikre deg mot en regnskur,  og nyte sommerkvelden utendørs, kan motorisert pergola være lurt å investere i. Det er et  taksystem som styres med fjernkontroll,   og har du i tillegg skyveglass på sidene så kan du være sikker på at du får brukt uteplassen din hele sesongen uansett vær!

 

Tekst: Interiørdesigner  Helena Viktoria Johnsen

Kontakt oss