Skap en væruavhengig uteplass

Mange har uteplasser som er fine å se på. Stor terrasse, fine møbler, dyr grill og flott utsikt… Men svært få har funksjonelle uteplasser – Uteplasser de faktisk bruker i hverdagen. Det er viktig at uteplassen er fin å se på, men om den ikke brukes, så blir den bare til visuell bruk. Man får ikke utnyttet potensialet.

Våre kunder vitner om en rekordøkt bruk av uteplassen sin. «Vi har nesten flyttet ut på uteplassen vår» hører vi ofte.

Vår spesialitet er Motoriserte pergolasystemer og innglassing, og vi har fått den glede av å oppgradere veldig mange uteplasser i løpet av en årrekke. På showrommet vårt på Straume har vi utstilt en del alternativer, så ofte anbefaler vi folk å komme å se produktet «live». Da er det lettere å se for seg hvordan uteplassen vil kunne se ut med et slikt produkt. Vi kommer også på gratis og uforpliktende befaringer der vi kommer med forslag på hvordan disse produktene på en flott og funksjonell måte kan integreres i uteplassen til den enkelte.

Våre hovedfokus er at pergolasystemet skal se estestisk bra ut, være fleksibelt og tåle vestlandets brutale vær.

Regn og vind er de to største fiendene mot bruk av uteplassen. Vi skreddersyr løsninger og skaper fantastiske ute-lounger som kan benyttes uansett vær. Når solen skinner kan man ved et tastetrykk omskape uteplassen fra et skjermet område til en solrik lounge.

Vi oppgraderer ikke uteplassen for at den skal kunne brukes den ene gangen i året du har en familiegrillfest eller lignende. Vårt mål er at du skal få deg en uteplass du kan bruke uansett vær, i en hektisk hverdag mellom jobb og trening. En våt og vindfull uteplass innbyder ikke til å ta middagen ute.

De solrike rekordvarme sommerdagene  er aldri problemet, da kan man jo bruke hele uteplassen sin uhindret. Vårt fokus er på de resterende 95% (og kanskje mer) av tiden der uteplassen idag i realiteten står ubenyttet.

Våre kunder er de som elsker det å sitte ute på uteplassen, men som hater å blir forhindret av dårlig vær.

Våre produkter favoriserer uteplassen. Det skal ikke være den samme følelsen som å sitte inne… Man skal sitte ute, men komfortabelt… og JA det går faktisk an selv i Bergen.

 

Et eksempel på en fin uteplass, men der bruken er påvirket av været.

Uteplass før

Her er den samme uteplassen, men den kan brukes uansett vær. Taket åpner man på fine dager. 

Uteplass etter

Kontakt oss