Skal uteplassen stå klar til våren? Planlegg nå!

2021 er i gang, og allerede nå merker vi pågangen fra nye kunder som ønsker å fornye uteplassen sin. Flere av oss har sett seg nødt til å endre i ferieplaner i 2020, og vi merker at interessen for å skape en væruavhengig samligsplass for familien i tilfelle hjemmeferie i år, er stor.

Er det spesielt viktig for deg å bruke uteplassen om våren, bør du sette i gang allerede nå. Det kan være flere grunner til hvorfor folk ønsker å få uteområdet klart før våren har begynt i år:

  1. Sitte ute så tidlig som mulig på året
  2. Bruke uteplassen som hjemmekontor
  3. Samle barn, barnebarn og familie i påskeferien – hold verksted eller en hyggelig middag som familien vil huske lenge.
  4. Feiring av 17. mai – ta 17.mai-frokosten ute!
  5. Utnytte alle røde dager i vår – vi får hele seks røde dager i april og mai i år. Nyt dem ute uansett vær!

Hvorfor sette i gang nå?

Kortere leveringstid. I mars begynner været å bli litt varmere, og dagene lysere. Da våkner mange livsnytere og tenker at det er riktig tidspunkt å bestille pergola eller utestue på. Det gir lengre ventetid hos alle leverandører og produsenter. Kom deg i forkjøpet og få mer forutsigbar leveringstid.

Smartere beslutninger. Å planlegge uteplassen om vinteren gir en klar fordel. Det er lett å se frem mot våren, og du gleder deg til å være mer ute. Samtidig har du akkurat passe med tid på å finne den optimale løsningen for dine behov. Unngå hastverket i mars med å få uteplassen klar til våren, og ta gjennomtenkte beslutninger i god tid i forveien.

Tjuvstart våren. Få mest ut av sesongen og ha din uteplass klar før alle andre! Mens andre såvidt begynner å tenke på hvordan de kan bruke sitt uteområde, vil du allerede da kunne nyte ditt og skape uforglemmelige stunder sammen med venner og familie!

 

Hvordan starter du planleggingen?

  1. Tenk gjennom dine behov. Hvordan ønsker du å bruke din uteplass? Til hvilke formål?
  2. Hvilken stil passer din bolig? Se gjennom våre pergolaer og utestuer. Noen løsninger passer best til saltak, og andre passer bedre til den kubiske stilen. Noen løsninger er finest til moderne hus, mens andre til den tradisjonelle, nordiske stilen.
  3. Er det noen spesifikke hensyn du må ta? Ønsker du for eksempel skjerming mot nabotomten eller bor i et ekstra værutsatt område?

Våre mest populære modeller

Du er kanskje allerede i gang med planleggingen, men ønsker innspill? Vi kan anbefale å utforske våre bestselgere. Lamellpergolaen B200 har aluminiumslameller som tåler mye hardt vær. Pergolaen har et enkelt og praktisk terrassetak som åpnes og lukkes ved hjelp av de roterende lamellene. På den måten kan du beskytte selskapet mot nedbør, eller slippe inn sol og frisk luft når været tillater det. Liker du terrassetak med foldeduk bedre, vil du få en mykere stil på din uteplass. Vår bestselgende foldepergola B300 er en motorisert pergola hvor foldetaket er en vanntett PVC-duk. Fordelen med foldepergola er at du får muligheten til å åpne taket helt opp på solrike dager.

Pergola med foldetak

Foldepergola B300

Pergola med lamelltak

Lamellpergola B200

 

 

 

 

 

 

Glasstakene Starlight og Starcube – vår nye stjerner

Se for deg transparente glass overalt som tillater lyset spre seg i hele rommet. Se for deg stjerneklar himmel som lar deg ta et avbrekk fra den hektiske hverdagen. Det er her du finner våre nye glasstak Starlight og kubiske glasstak Starcube. Velger du et glasstak (ofte i kombinasjon med skyveglass), vil du få en utestue som henter naturen inn – året rundt. Våre glasstak tåler mye nedbør. Strukturen er laget i værbestandig aluminium. Materialene som er brukt i utestuen gir deg et komplett produkt for norsk klima – og se hvor magisk det kan bli!

Glasstak for uteplassen

Kan vi hjelpe deg i gang?

Vi kommer gjerne på gratis konsultasjon hvor vi besøker din uteplass og gir gode råd – avhengig av dine behov og ditt uteområde. Befaringen er gratis og helt uten videre forpliktelser. Ønsker du å være forsiktig med tanke på smittevern, kan vi tilby svært effektiv smartbefaring.

Fyll ut skjemaet på denne siden for å komme videre eller finn nærmeste showroom!

Finn nærmeste avdeling!

Kontakt oss