Skal uteplassen stå klar til våren? Planlegg nå!

2020 er i gang, og allerede nå merker vi pågangen fra nye kunder som ønsker å fornye uteplassen sin. Det er smart! Er det spesielt viktig for deg å bruke uteplassen om våren, bør du sette i gang allerede nå. Det kan være flere grunner til hvorfor folk ønsker å få uteområdet klart før våren har begynt i år:

  1. Sitte ute så tidlig som mulig
  2. Samle barn, barnebarn og familie i påskeferien – hold verksted eller en hyggelig middag som familien vil huske lenge.
  3. Feiring av 17. mai – ta 17.mai-frokosten ute!
    • I april alene er det tre fridager. Nyt dem ute uansett vær!

 

Hvorfor sette i gang nå?

Kortere leveringstid. I mars begynner været å bli litt varmere, og dagene lysere. Da våkner mange livsnytere og tenker at det er riktig tidspunkt å bestille pergola eller utestue på. Det gir lengre ventetid hos alle leverandører og produsenter. Kom deg i forkjøpet og få mer forutsigbar leveringstid.

Smartere beslutninger. Å planlegge uteplassen om vinteren gir en klar fordel. Det er lett å se frem mot våren, og du gleder deg til å være mer ute. Samtidig har du akkurat passe med tid på å finne den optimale løsningen for dine behov. Unngå hastverket i mars med å få uteplassen klar til våren, og ta gjennomtenkte beslutninger i god tid i forveien.

Tjuvstart våren. Få mest ut av sesongen og ha din uteplass klar før alle andre! Mens andre såvidt begynner å tenke på hvordan de kan bruke sitt uteområde, vil du allerede da kunne nyte ditt og skape uforglemmelige stunder sammen med venner og familie!

 

Hvordan starter du planleggingen?

  1. Tenk gjennom dine behov. Hvordan ønsker du å bruke din uteplass? Til hvilke formål?
  2. Hvilken stil passer din bolig? Se gjennom våre pergolaer og utestuer. Noen løsninger passer best til saltak, og andre passer bedre til den kubiske stilen. Noen løsninger er finest til moderne hus, mens andre til den tradisjonelle, nordiske stilen.
  3. Er det noen spesifikke hensyn du må ta? Ønsker du for eksempel skjerming mot nabotomten, eller bor i et ekstra værutsatt område?

Våre mest populære modeller

Du er kanskje allerede i gang med planleggingen, men ønsker innspill? Vi kan anbefale å utforske våre bestselgere. Lamellpergolaen B200 har aluminiumslameller som tåler mye hardt vær. Pergolaen har et enkelt og praktisk terrassetak som åpnes og lukkes ved hjelp av de roterende lamellene. På den måten kan du beskytte selskapet mot nedbør, eller slippe inn sol og frisk luft når været tillater det. Liker du terrassetak med foldeduk bedre, vil du få en mykere stil på din uteplass. Vår bestselgende foldepergola B300 er en motorisert pergola hvor foldetaket er en vanntett PVC-duk. Fordelen med foldepergola er at du får muligheten til å åpne taket helt opp på solrike dager.

Pergola med foldetak

Foldepergola B300

Pergola med lamelltak

Lamellpergola B200

 

 

 

 

 

 

Glasstaket Starlight – vår nye stjerne

Se for deg transparente glass overalt som tillater lyset spre seg i hele rommet. Se for deg stjerneklar himmel som lar deg ta et avbrekk fra den hektiske hverdagen. Det er her du finner vårt nye glasstak Starlight. Dette glasstaket (ofte i kombinasjon med skyveglass), er utestuen for deg som ønsker å få naturen inn – året rundt. Glasstaket tåler mye nedbør – både snø og regn. Strukturen er laget i værbestandig aluminium. Materialene som er brukt i denne utestuen gir deg et komplett produkt for norsk klima – og se hvor magisk det kan bli!

Glasstak for uteplassen

Kan vi hjelpe deg i gang?

Vi kommer gjerne på gratis konsultasjon hvor vi besøker din uteplass og gir gode råd – avhengig av dine behov og ditt uteområde. Befaringen er gratis og helt uten videre forpliktelser. Fyll ut skjemaet på denne siden, eller finn konsulent i ditt område! Vi har seks avdelinger med showroom hvor du kan se våre bestselgere. Finn nærmeste showroom!

Finn nærmeste avdeling!

Kontakt oss