Uteplass med tak gjør at Gunhild kan være ute året rundt

Lite brukt uteplass

På en flott steinplatting i hagen har Gunhild en stilren og moderne utestue med glassvegger. – Før var vi avhengige av været for å bruke uteplassen. Nå kan vi sitte her selv om det regner, forteller Gunhild.

Før utestuen hadde hun en møblert uteplass med steinovn, men den ble lite brukt på grunn av været. Nå kan plassen brukes året rundt. – Du får jo enda mer lyst til å være ute. Og jeg liker jo veldig godt å sitte ute, sier Gunhild. – Jeg kan åpne opp tre av fire vegger. På den måten kan vi ha fyr i steinsovnen utenfor stuen og sitte her og kose oss.

Før var vi avhengige av været for å bruke uteplassen. Nå kan vi sitte her selv om det regner

Uteplassen til Gunhild var svært utsatt før utestuen kom på plass. Takket være sin uteplass med tak og innglassing, kan hun nyte den flotte utsikten selv på dager med dårlig vær.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uteplass med tak når det er full storm

Gunhild hadde innvielse av utestuen i januar. Allerede da fikk hun oppleve fordelen med innglassing av utestuen – Det var full storm den dagen, men inne i utestuen ble det etter hvert så varmt at vi åpnet opp veggene da det ble oppholdsvær, selv i januar.

Taket på Gunhild sin utestue har lameller som kan åpnes opp. – Her kan jeg åpne opp når været tilsier det.
Gunhild har også valgt å sotlegge tre av fire sider på utestuen. – Det har jeg fått masse skryt for fra besøkende. Det ser veldig pent ut.

Uteplass med tak gjør at Gunhild kan sitte ute selv på dager med dårlig vær

Gikk for en annen modell

– Jeg falt egentlig for en annen modell, men etter mine behov og ønsker ble jeg anbefalt denne av uteDESIGN, forteller Gunhild, som sier hun er svært fornøyd med å ha kjøpt det anbefalte produktet. – Jeg har bare skryt å komme med, sier Gunhild med et stort smil.

 


Drømmer du om en uteplass med tak? Lurer du på hvilken modell som kan passe dine behov og ønsker? Ta en uforpliktende prat med oss ved å fylle ut skjema!

Kontakt oss