uteDESIGN kjøper seg inn i AutoPort AS

Den beste uteplassen er den som brukes mest. Vi er opptatt av at uteplassen skal komme godt til nytte og beskytte mot nedbør og vind. Det er derfor vi med stor glede gikk inn på eiersiden i AutoPort AS, en produsent og leverandør av carport. 

— Oppkjøpet av AutoPort AS er et riktig steg for oss i Norge. Vi ser at dette vil styrke vår posisjon ytterligere som en uunnværlig aktør for uteplassen. Det utvider vårt tilbud til kundene og lar dem utnytte uteplassen i enda større grad. Når produktene til AutoPort passer så godt sammen med de produktene vi leverer i både utseende og profil, blir vi en enda viktigere leverandør for våre kunder som ønsker høy funksjonalitet og god design på eiendommen sin, sier salgs- og markedssjef i uteDESIGN Ruben Holm Andersen.

 

Norsk selskap i ekspansjon

AutoPort er et norsk selskap som leverer nyskapende carporter til forbrukere som er opptatt av at carporten skal være værbestandig – og samtidig passe inn med huset og resten av eiendommen. Teamet bak AutoPort har jobbet lenge i eiendomsbransjen og oppdaget en mangel – norske hus har modernisert seg, og nå finner vi alt fra typisk norsk husbygning til funkishus, har garasjene ikke fått samme modernisering. De bestemte seg derfor å komme med et alternativ som svarer på flere behov – miljøvennlighet, funksjonalitet og moderne utseende.

— Vi har sett dette lenge da vi jobbet med eiendom; husene blir stadig mer moderne mens carporter og garasjer henger etter og ser gammeldags ut. De ser gjerne litt malplassert ut. Folk ønsker å beskytte bilen sin, men vil samtidig at en konstruksjon som skal stå i stil med huset. Det skal være kjapt å sette opp og ikke ta mer plass enn nødvendig, forteller daglig leder i AutoPort Aksel O. Nilsen og legger til at carportene er skapt for norsk klima.

 

Per i dag opererer AutoPort i flere land i Norden. Ekspansjonen har vært naturlig – carportene har egenskaper som kan beskytte bilen i hardt vær slik vi har i Norden. Taket i carportene tåler store snølaster på opptil 360 kg/m², vind opptil 117 km/t og har smart drenering som går gjennom søylene på siden. I neste omgang er det planlagt ekspansjon til andre land i Vest- og Nord-Europa.

Prosjekter i Norge

AutoPort har levert prosjekter i hele Norge, og har god erfaring med sine carporter langs hele landet, selv på utsatte steder med utfordrende vær.

Her er noen av prosjektene i Norge:

 carport fra autoport beskytter bilen din

beskytt bilen med carport fra autoport

Les mer om AutoPort på deres nettside eller på vår produktside om carport og be om utforpliktende befaring!

Kontakt oss