Stor kampanje – Stjernehimmel

Vi har gledet oss lenge til å lansere kampanjen “Stjernehimmel” og tilbyr nå særdeles gode priser på flere av våre bestselgere.

Vi Nordmenn elsker naturen, vi elsker værfenomener, og vi elsker stjernehimmelen. Selv om det blir kjøligere i været, og vinden uler, er det fortsatt fantastiske muligheter på uteplassen. Det er et herlig sted å være! Nært naturen… Sammen med gode venner eller helt alene.

En av faktorene vi i uteDESIGN er mest opptatt av i våre produkter, er transparens! Derfor elsker vi store glassfelt med smalest mulig profiler, og gjerne skyvbare. Vi elsker også glasstak som lar en studere stjernehimmelen, eller tak som kan åpnes. Naturen er til for å nytes, ikke bare om sommeren.

Vi koses oss når vi får tilbakemeldinger fra kunder der de sier: “jeg er mest fornøyd med at jeg kan sitte ute når det blåser” og “det er litt uvirkelig å sitte “ute” på kveldstid i t-skjorte og så pisker regnet rett utenfor. Det gir en sydenfølelse”.

Vi opplever også en annen helt tydelig trend. Tidligere planlagte folk ut ifra at de skulle bestille produktene når våren var kommet. Nå merker vi at mange ønsker å klargjøre sine uteområder for neste sesong allerede nå. Flere ser nok for seg enda en hjemmeferie, og tider der man tilbringer mer tid i og rundt huset enn tidligere år. Da er det fint å gjøre uteområdene rustet for all slags vær.

Vi føler derfor at vi kan si at høsten har blitt den nye våren.

Ta kontakt med oss for å starte planleggingen av din nye drømme-uteplass, og hør hva denne kampanjen vil bety for ditt prosjekt.

Kontakt oss