Lys- og varmekampanje

Hvordan vil du tilbringe 2019?

Pergola for en koselig uteplass

Hvordan tilbringer du 2019 på din uteplass?

Vi går mot slutten av 2018, og flere reflekterer over det året som har gått; Hva har vi opplevd? Hva føler vi at vi mangler? Hvordan kan vi ha en kjekkere hverdag? Vi tenker på stunder vi ønsker å oppleve, ambisjoner for det kommende året og på hvordan vi skal tilbringe mer tid med de vi er mest glad i.

Flere av oss planlegger prosjekter for å gjøre hjemmet sitt mer trivelig, og lurer på hvordan de kan skape flere magiske stunder sammen. I januar er det typisk at kunder endelig har tatt avgjørelsen om å fornye uteplassen sin. Hvis du allerede nå vet at du ønsker å skape en væruavhengig utestue, bør du ikke vente.

Få din uteplass klar før våren!

Se vårt tilbud til deg som ønsker konsultasjon i november lenger nede i artikkelen.

 

Riktig tid for å bestille utestue

Noen av dere som tar kontakt vet nøyaktig hva de trenger på sin uteplass, mens de fleste vet bare at de har et behov for en utestue eller en pergola. Vi besøker gjerne din uteplass og gir deg inspirasjon og gode råd – kanskje finnes det muligheter du ikke kjenner til ennå?

Nå er riktig tid å handle. Temperaturen begynner å gå ned, men du ønsker fortsatt å være ute. Det regner og kanskje blåser en del. Det er nok dette være vi lever med store deler av året, og det er nettopp til dette være du må planlegge din uteplass. Det er derfor også nå dine behov blir helt krystallklare.

Drømmen om uteplassen er bare en telefon unna!

 

Opptil 10 000 i avslag på lys og varme

I den anledningen gir vi deg opptil 10 000 i avslag på varmelamper og lys som vil gjøre din uteplass komplett. Rabatten varierer etter hvor stort prosjekt du planlegger. Varmelampene og lysene er av svært høy kvalitet, og du får velge mellom forskjellige modeller, avhengig av hva som passer til de produktene i ditt prosjekt.

Produsentene som inngår i kampanjen er verdenskjente merkevarer:

Brustor norgesunflex logo

 

 

ke norge

burda norge palmiye norge

 

 

 

FRIST: BESTILLING INNEN 10. DESEMBER – bestill en konsultasjon i god tid i forveien.

Ring oss på 55 31 13 00 eller fyll ut skjemaet!

 

 

Kontakt oss