Interiørkveld hos uteDESIGN Haugesund

Haugesund er et mekka for interiørentusiaster

18. oktober samlet vi ildsjeler som lever og ånder design og interiør for en prat om noe vi alle interesserer oss for – uterommet. I Haugesund holder vi til i Løå-bygget som er et kontorfellesskap for innovative bedrifter. Sammen med venner hos Komplett Utemiljø og Moderne Stil, formidlet vi gode ideer til uteplassen. I tillegg til mye god stemning og høyt lydnivå, fikk vi mange gode samtaler rundt løsninger for uteplassen og uterommet generelt. Det er ingen tvil om at Haugesund er en by hvor du finner mange individer som tenker arkitektur og interiør hver eneste dag. Bare se på stemningen:

 

 

 

 

 

 

 

 

Les presentasjonene fra interiørkvelden

Vi har samlet på presentasjonene fra interiørkvelden, og de kan du finne ved å klikke på lenkene under.

Norun Skrunes/ uteDESIGN

Vi innreder uterommet som det var stua – PDF

Hvordan skaper du hverdagsmagi i uteplassen? Få inspirasjon til uterommet og bli kjent med våre løsninger for den væruavhengige uteplassen.

Ann Helen Kvalevaag/ Moderne Stil

Innred personlig – PDF

Hvordan innrede utestuen? Hva er det du bør ta hensyn til? Og hvordan kan du la din personlige stil sette preg på uteområdet? Få Ann Helen sine beste tips til interiør på uteplassen!

Anne og Leif Bjarte Krogstad/ Komplett Utemiljø

Helhet i hagerommet – PDF

Vi søker helhet og estetikk i rammene vi lever i. Har uterommet en sentral rolle i vår følelse av ro og gode opplevelser? Vi mener JA – og vil gi dere et lite innblikk i et par av hagene vi har etablert siste året.

 

Tusen takk til dere som holdt foredrag, og til dere som deltok! Den store interessen og positive tilbakemeldingen vi har fått på denne interiørkvelden har gitt oss mersmak, og vi planlegger flere lignende arrangementer i flere byer i fremtiden. Ønsker du å få varsling om lignende arrangementer og messer, anbefaler vi at du melder deg på nyhetsbrevet vårt!

Foredragsholdere på interiørkveld ved uteDESIGN Haugesund

Foredragsholderne: Leif Bjarte Krogstad, Norun Skrunes, Ann Helen Kvalevaag og Anne Lønning Krogstad

Norun Skrunes og Ann Helen Kvalevaag

Norun Skrunes og Ann Helen Kvalevaag

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt oss