For oss er dette hverdagsmagi

Stilrein, moderne og innovativ. Slik fikk Martin og Ragnhild en væruavhengig uteplass – som de alltid har drømt om.

De aller fleste nordmenn har nok opplevd å ville bruke uteplassen sin mer, men har blitt begrenset av vær og klima. Dette problemet hadde også Martin og Ragnhild Hellerud på Os som gang på gang måtte tilpasse seg været på Vestlandet.

-Uteplassen ble ikke brukt på langt nær like mye som det var potensiale til og det synes vi var utrolig synd. Da fant vi ut at vi måtte gjøre noe med det, sier Martin som tok kontakt med uteDESIGN for å få hjelp.

Noe av det som uteDESIGN er opptatt av er at de skal gjennom innovative produkter og på en kostnadseffektiv måte, skape uteplasser som blir brukt hele året uavhengig av været. Og for paret på Os ble denne løsningen en splitter ny lamellpergola med glass.

Uteplass for hele familien

Etter en rask telefon med de ansatte i uteDESIGN og en befaring hjemme hos Martin og Ragnhild, ble uteplassen deres forvandlet til noe de kunne bruke hver eneste dag. Og det har den virkelig blitt også.

– Nå kan vi faktisk sitte ute og spise middag hele året, uansett vær. Uteplassen vår blir brukt mye mer nå og det er vi veldig glade for, forteller paret og legger til at prosessen fra å ta kontakt med uteDESIGN til det ferdige produktet har vært veldig ryddig og behagelig.

For familien på 5 er det også viktig at uteplassen kan bli brukt og satt pris på av alle.

-Det har jo blitt en naturlig samlingsplass når vi får besøk av venner og familie, men til daglig blir uteplassen brukt av både oss og barna. Dette er en plass for hele familien og det er viktig for oss at alle kan nytte seg av uteplassen når som helst, sier det smilende paret mens barna leker i hagen.

Bestill gratis befaring med uteDESIGN.

 

Martin og Ragnhild Hellerud storkoser seg i sin lamellpergola fra uteDESIGN.

Unike løsninger for enhver uteplass

De dedikerte og lidenskapelige menneskene hos uteDESIGN har gjennom en årrekke fått gleden av å oppgradere en rekke uteplasser landet over.

– Vi leverer ikke hyllevarer, men skreddersyr løsninger til å passe til hvert enkelt prosjekt. Vår visjon er som den alltid har vært, vi skal skape hverdagsmagi, sier Ruben André Holm Andersen.

Han er salgs- og markedssjef i uteDESIGN og mener at mange uteplasser i Norge blir brukt altfor lite med tanke på potensialet.

– Vi skal skape hverdagsmagi, sier salgs- og markedssjef i uteDESIGN Ruben André Holm Andersen.

-Vi har alltid fokusert på kvalitet og vi vet at vi har de beste produktene som dette markedet har å tilby, men viktigst av alt så er vi genuint interessert i utnyttelsen avuteplassen, fortsetter han og legger til at de engasjerte uteplasskonsulentene i uteDESIGN vil gjerne høre fra alle som ønsker å utnytte uteplassen sin.

Befaringene som uteDESIGN tilbyr kan gjøres enten hjemme hos kunden sammen med en uteplasskonsulent eller gjennom en elektronisk befaring på videosamtale. Med en kombinasjon av god produktkunnskap og levende interesse for magien i uterommet, tilbyr de sine kunder unike løsninger for enhver uteplass. Dette har gjort til at kundene gang på gang kommer tilbake for flere produkter, og anbefaler gjerne uteDESIGN videre til venner og familie.

Skaper hverdagsmagi

I pergolaen på Os sitter Martin og Ragnhild med kaffekoppen og nyter solnedgangen sammen. Pergolaene uteDESIGN leverer skaper rom i din uteplass slik at du kan lage en egen sone for avslapning eller for å nyte måltider ute, og det med høy grad av komfort. Et av målene de har satt seg er at kundene skal få seg en uteplass som kan brukes uansett vær, i en hektisk hverdag mellom jobb, aktiviteter, og trening.

– Vi kan absolutt anbefale uteDESIGN og det har jeg allerede gjort både til kollegaer, venner og familie. Jeg føler at det ble litt hverdagsmagi, sier Martin mens Ragnhild nikker og er enig.

 

Er du klar for hverdagsmagi?

 

 

Kontakt oss