– Det oppleves noen ganger som litt magisk

Vi hører ofte ordet «livsnytere» om dem som vet å kose seg i hverdagen. Det er jo de vanlige ukedagene som utgjør den største delen av livet vårt – så hvorfor ikke skape uforglemmelige hverdagsminner? En som vet å nyte livet innimellom all travelhet, er Kurt fra Brattholmen som har investert i flere uteområder på sin eiendom.

Da Kurt begynte å tenke på hva han ønsket å gjøre med uteplassen sin, var den første tanken bare å få opp en levegg da været på vestlandet ofte kan kreve dette.

Det ble likevel fort endringer i planene da han innså at en pergola ville gi dem mange flere muligheter. Den investeringen har han ikke angret på.

– Med varmeovnen kan vi sitte ute og fortsatt holde oss varme selv etter solen har gått ned. Når du ser båtene kommer og det er måneskinn – å da sitte inne i en pergola – det oppleves noen ganger som litt magisk.

Med varmeovnen kan vi sitte ute og fortsatt holde oss varme selv etter solen har gått ned

Når Kurt skal beskrive stemningen i pergolaen, er det spesielt én ting han legger vekt på. – Her er det total avkobling, ingen TV. Det er det aller beste.

Det er flott utsikt rundt eneboligen til Kurt på Brattholmen. Livsnyteren valgte også å glasse inn en utestue på terrassen oppe. På den måten får han brukt enda større områder på sin eiendom – og nyte utsikten i enda flere timer i året. – Der kan jeg ha en kontorplass, eller nyte en kaffekopp på kvelden i fred og ro. Der må de gå gjennom huset for å komme, og den brukes gjerne når det er færre folk til stede.

Der kan jeg ha en kontorplass, eller nyte en kaffekopp på kvelden i fred og ro.

– Pergolaen derimot, står på bakkeplan hvor vi har tilgang til kjøkken, så den plassen brukes veldig mye når familie samles og vi sitter ute og spiser.

Kurt er ikke kostbar når han skryter av montørene. – Den stå på-viljen de ønsker å imøtekomme kundene sine på, er enestående. Han er imponert over at de jobber så hardt samtidig som det ikke er en eneste skrue som er skrudd feil. – Jeg kunne merke deres yrkesstolthet!

Kontakt oss