Bedrift

uteDESIGN AS har i en årrekke levert prosjekter til proffmarkedet. Som spesialister på uteservering og utnyttelse av uterommet, spiller vi på en rekke kvalitetsprodukter som skreddersys på mål og i design for hvert enkelt prosjekt.

Vi står klare til å hjelpe din bedrift med deres prosjekt. Ta kontakt i dag for å komme igang!

 

Hvor mye tåler du å tape på en regnværsdag?

Blir din omsetning påvirket av været?

Regn ut hva du tjener i gjennomsnitt på en finværsdag. Viker det mye fra det du tjener på en dag med mye vind og regn?

Været i Norge blir mer uforutsigbart for hvert år som går, og det kan skifte i løpet av samme dag. En løsning fra uteDESIGN vil gjøre din uteplass væruavhengig, slik at gjestene kan sitte lenger og trives bedre.

Investér i en uteplass som gir avkastning på både kort og lang sikt. La ikke sol eller regn avgjøre hva oppgjøret i kassen blir når dagen er omme!

Vi tilbyr gratis befaring!

Kontakt oss

  Produkter for proffmarkedet

  Referanseprosjekter pergola med foldetak

  Motorisert Pergola

  Med Foldetak

  Har du vurdert å oppgradere din uteservering med motorisert pergola? Det vil kunne vise seg å bli en svært lønnsom affære.

  Nordmenn elsker å sitte ute for å nyte god mat og drikke. Gjestene vil naturligvis velge den uteserveringen som er mest innbydende og skodd for all slags vær.

  uteDESIGN skreddersyr løsninger som møter behovene til hver enkel bedrift og som gir god avkastning på kort og lang sikt. Ta kontakt med oss for å finne løsninger for nettopp deres uteområder.

  Referanseprosjekter pergola med lamelltak

  Motorisert Pergola

  Med Lamelltak

  Motorisert pergola med lamelltak er en ypperlig måte å dekke over uterommet på. Systemet har et flatt og kubisk design, og skreddersys helt på mål.

  Med integrerte screener og lukking med ulike typer innglassing på sidene, kan man skape en stemningsfull, funksjonell og væruavhengig uteplass.

  Referanseprosjekter med glassystemer

  Glassoverbygg

  uteDESIGN arbeider med verdensledende produsenter av glassystemer, og er svært egnet for vårt værharde klima.

  Velg mellom isolerte eller uisolerte systemer, der bade tak og vegger skreddesys helt på mål, og lakkeres i ønsket farge.

  Ta kontakt med oss, for å få en vurdering av ditt prosjekt.

  Referenseprosjekter med isolerte foldedører

  Isolerte Foldedører

  Skap individuelle, lysfylte oppholdsrom med usedvanlige store åpninger, som oppløser grensen mellom inne og ute, forøker boligkvaliteten og livsfølelsen. De skreddersydde  og fleksible foldedørene fra uteDESIGN kan med få håndgrep åpnes og lukkes i enhver retning.

  Velg mellom en rekke ulike modeller som passer nettopp ditt prosjekt.

  Referanseprosjekter solseil

  Solseil

  Solseil er en trendy, svært funksjonell, fleksibel og estetisk flott måte å dekke over et uteområde på.

  Hos uteDESIGN finner du solseil av høyeste kvalitet fra verdensledende produsenter som skreddersys nøyaktig etter dine ønsker og behov. Med stor vekt på design, funksjonalitet, brukervennlighet, kvalitet på materialene, og en rekke unike detaljer, er dette utvilsomt markedets mest komplette vind-, regn- og solskjerming.

  Ta kontakt med oss for vurdering av hvilken modell som kan passe deres uterom.

  Referanseprosjekter med spesialløsninger

  Glasskube

  Spektakulært glassprodukt

  uteDESIGN kan lage uterom i rent glass. Spektakulært – Nyt utsikten maksimalt.

  Vår prosjektavdeling ser muligheter før begrensninger. Så om dere planlegger en VIP-lounge, treningsrom eller lignende, ikke nøl med å ta kontakt.